Sangerarea a fost produsa din cauza ruperii himenului, iar acest lucru nu inseamna ca nu mai esti virgina. Virgina vei fi pana in momentul in care vei avea un act sexual, iar insarcinata nu ai cum sa ramai daca nu a ejaculat in zona vaginului si ti a venit si menstruatia.
Continuați. Virgină o să tot fii până intră „veverițoiu' în scorbură".
Doar prin mângâieri și masturbare nu te dezvirginezi, chiar dacă e posibil să te deflorezi.
Șanse de sarcină în acest fel nu sunt.
!) Esti VIRGINA in continuare chiar daca HIMENUL a fost lezat sau rupt in urma masturbarii intravaginale a ''pasaricii'' tale, in urma caruia cel mai probabil ''pasarica'' ta este DEFLORATA dar tu esti virgina pana in momentul in care vei intretine primul act sexual din viata ta : sexul de dezvirginare.
2.) Conform descrierii tale privind activitatea de petting practicat, se poate aprecia ca ata teoretic cat si practic in proportie foarte mare a fost imposibil sa fi ramas si acum sa fii insarcinata. Multa sanatate!
Termenul de virginitate este folosit cu alt scop, nu cel al deflorarii.
Tu esti inca virgina, fiindca nu ai avut sex cu penetrare, dar probabil nu mai esti "fata mare" fiindca ai himenul rupt, odata ce v-ati jucat cu mainile si s-a intamplat sa curga sange, deci sa-l rupeti.
Asta este, la un examen ginecologic se poate constata ca himenul nu mai este intact, deflorarea fiind deja facuta.
Acum depinde cine are pretentie sa mai fii "fata mare" sau sa sangerezi la prima partida de sex, ca s-ar putea sa nu mai sangerezi deloc.
Am pus o intrebare nu am nevoie se raspunsuri de genul daca nici nu stiti ce varsta am
beausingurlamasamea întreabă: