Dacă te iubește cu adevărat, de ce nu are încredere în tine și mai ales, de ce nu spune de la cine e acel screen shot?!
Într-adevăr, există și posibilitatea ca el să fi găsit un "pretext" pentru a se despărți de tine. Și dacă n-ar fi așa, încearcă să discuți deschis cu el, să rezolvați situația, iar dacă nu va dori, înseamnă că nu e pentru tine.
Increderea este reciproca!
Daca nu ti-o acorda si te trateaza fara respect, la ce naiba mai stai cu el?
Mi se pare ca el cauta nod in papura cu tot dinadinsul, sa se desparta de tine. Poate chiar el a creat contul...
Intra in FB si raporteaza acel cont!
Daca nu esti vinovata, de ce trebuie sa-l impaci?
Din relatarea ta reiese cat se poate de evident faptul ca este cazul sa-ti cauti pe altcineva din moment ce el in continuare pozeaza in ''victima'' inselata. Faptul ca este atat de inflexibil si sustine cu atata vehementa un lucru care nu a putut fi dovedit cu dovezi certe, ar putea sa insemne si un motiv invocat numai cu scopul de a se desparti de tine intr-un mod... ''elegant'' vorba aia.
Cred ca ar trebui să îi spui direct ca tu crezi ca o altă a facut lucuri asta ori sa va despartă ori pentru ca deja el e cuplat cu ea.Nu prea are logica de ce ai face un alt cont cu pozele tale sa vorbesti cu alti cand exista riscul ca el sa afle.Ar trebui să pui si tu piciorul in prag si sa nu il mai bibilesti atat, daca te sti curata nu te lasa făcută preș pentru ca el crede în cine sti ce retardat nu in iubita cu care e de 5 ani.
Nu crede sa fie sănătos, nu ii mai sufla în fund.
Probabil s-a saturat de tine si cauta motiv de cearta / despartire.
Daca dupa 5 ani nu are incredere in tine atunci...
Sfatul meu ar fi ca exista cv ori cineva care baga strambe si incerca sa va desparta ori el nu te mai vreau ceea ce ar fi destul de rau dar nu o lua in serios. Eu cred ca cineva va vrea raul si face tot posibilul de a va certa si de a va desparti
Dzm întreabă: