| just for me a întrebat:

eu si prietenul meu suntemimpreuna de 1 an jumate, dar ma simt de parca l-am cunoaste de o viata.de cand a inceput vacanta a devenit mai distant, si nu am mai vb cu el de luna trekuta. a zis ca vara asta nu va veni in oras decat pentru a face bagaje pentru calatorii.luna trekuta am vb cu el prin cateva msje, dar de atunci nu am mai auzit nimic de el. a zis ca pleaka in Anglia, apoi in Franta si daca e si in Bulgaria. dar din cate stiam eu pleaka la mijlocul lunii Iulie, dar incerc sa dau de el de 3 saptamana si nu rasp la telefon si nici la msje. mi-e dor de el, nu i-am mai auzit vocea de o luna si ceva, eu incerk sa dau de el si el nici nu cred ca s-a obosit.pana sa inceapa vacanta a zsi sa nu uit sa ii dau semne de viata ca el nu va uita niciodata, iar acum s-a inversat roatacrying a zis ca daca e plecat toata vara si nu ma va vedea pana incepe scoala, macar sa vorbim prin intermediul telefonului. cred ca a plecat mai devreme in strainatate, dar chiar si asa, putea macar sa anunte.nu vb decat cu prietenul lui.credeti ca a fost prea cuprins de distractia verii(pentru ca vacanta lui e mult mai grozava decat a mea) sau a gasit vreo englezoaika ceva? am mai avut o discutie in trecut, a fost influentatde prietenul lui care nu e de acord ca e cu mine, si era sa ne despartim pentru ca s-a dus la o alta fata.atunci am stat suparata pe el o lun, dar vedeam cum se cearta cu prietenul lui si ca incepea sa tanjeasca dupa mine.imi cerea mii de scuze, si i-am zis ca nu mai pot avea incredere in el pentru ca promisese ca nu mai asculta povestiile prietenului lui care nu m-a acceptat niciodata. dar apoi a inceput sa imi trimita mii se msje, statea pana la ore tarzii si imi lasa msje si pe mess, iar in cele din urma ne-am intalnit odata(eu eram cu toate prietenele mele si el cu cativa amici) si a cazut in genunchi si mi-a cerut iertare si a zis ca nu se va mai intampla si atunci l-am iertat.de atunci prietenul lui l-a mai infulentat de vreo doua ori dar nu s-a mai lasat controlat de el.cat am fost suparata pe el, tanjeam si eu, dar vroiam sa vad ca arata si el putin interes(nu ca as fii pretentioasa dar maranise rau atunci), adormeam ff tarziu si imi era dor de el.acum nu am mai auzit nimic de el si imi este f dor de el.credeti ca a plecat in straintate si nu a avut cand sa ma anunte sau a gasit pe altcineva lasandu-se iar inflenat de prieteni? daca voi descoperi ca este varianta 2 va trebuie sa termin cu el pentru totdeaouna, dar va fi foarte greu, nu ma gnadesc decat la el, nu este niciunul ca el. vrg ajutati-ma. poate am fostputin naiva, dar am simtit ca ma iubeste si el, el a venti priam data la mine si a facut primul pas, mei imi era teama sa vb cu el acum un an. voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| nuamnuvreau a răspuns:

Am trecut printr-o situatie asemanatoare, doar ca la mine tipul isi batea joc de mine la greu.Incearca sa nu il mai sufoci atat, baietilor nu le place asta. Daca intr-adevar nu ti-a raspuns pana acum la msje sau nu te-a sunat poate ca vrea putina libertate, poate ca se simte putin prea tinut sub papuc cu tinehappyCand dai de el spune-i ce simti si poarta o discutie serioasa cu el. Daca din ce spune reiese ca vrea sa va despartiti in nici un caz sa nu ii cazi in genunchi cat de mult il iubesti si chestii de-astea.Nu uita, replicile gen ''vreau sa ramanem totusi prieteni'' inseamna de fapt ''daca nu gasesc pe cineva mai bun o sa ma intorc la tine, deci e bine sa am si planul B, adica tu''...succes:X

3 răspunsuri:
| madutza5073 a răspuns:

Pai, incearca sa nu il mai cauti o perioada daca nu iti raspunde la telefon! Suferi si tu, dar o sa sufere si el! si daca ii place de altcineva sa nu te impotrivesti ca o sa pici prost! lasa-l sa isi dea seama de ceea ce pierde!

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Hm, o părere sinceră. Consider că preitenul tău s-a cam săturat de tine. Crede-mă că dacă te iubea nur ezista fără să te sune, fără să-ţi dea un mesaj. lua telefonul cuiva şi tot îţi dădea un semn de viaţă. Probabil s-a plictisit de tine şi îşi doreşte ceva nou. Asta e. Încearcă să te obişnuieşti cu ideea şi aşteaptă toamna atunci când se va întoarce şi vezi ce-ţi spune! Baftă!

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Sunt 2 variante:

1. nu il mai interesezi si nu se oboseste sa iti spuna, si

2.Doamne fereste, sa nu fi patit cevastraight face

Eu zic sa vorbesti cu niste prieteni comuni ca nu are rost sa stai pe bara degeaba. Ei poate stiu ce face ''iubitul'' tau!