| SupradozaDeViseXD a întrebat:

eu stau la oras iar prietenul meu sta la tara si nu am mai vorbit cu el la telefon de 2 saptamani. Sa cam suparat pe mine, ce sa fac? Nu vreau sa ne certam sau sa ne despartim. Ma gandeam sa-i fac un cadou sau o surpriza cand mai merg pe la tara.

7 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

N-ati mai vorbit de 2 saptamani? Cam mult ce-i drept. EWu zic sa va intalniti fata in fata si sa vorbiti!

| Dizzydizz a răspuns:

El s-a suparAT? cum vine asta?
dar de obicei baietii vin la fete.
Cere i sa vina la tine maine!
Sau du te u la el, dar dupa sa vina si el nu numai tu:*
si i -ai o ciocolata pentru a o manca aman2:X

| plasticstyle a răspuns:

Poate n are semnalsad

| poesia a răspuns:

Poate ca nu te mai vrea. Daca te-ar iubi, oricat de suparat ar fi nu cred ca ar sta 2 saptamana fara sa vorbeasca cu tine. Ce cadou sa ii iei? nu cred ca merita, mergi si vorbeste cu el si abia apoi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am avut 2 relatii esuate din punctul asta de vedere ca eu sunt din oras si ei de la tara si sunt f.suparaciosi si am ajuns la concluzia ca asa sunt toti, mai bine singura decat cu orgoliosi si suparaciosi, nu am murit nimeni din faptul ca nu au iubiti/iubite, si p deasupra ma distrez si mai mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El s-a suparat daca vroia sa vorbeasca cu tine de ce a sunat si eu zic sa nu-i faci cadou nu trebuie sa ii faci jocul si sa arati slabiciune trebuie sa il faci pe el sa vina la tine cu coada intre picioare trebuie sai areti ca nu-ti pasa si dupa el va vedea ca nu mai poate avea o alta iubita ca la tara nu-s fete faine si o sa-si ceara scuze.Ai incredere.

| kityme28_5950 a răspuns:

Bun, hai sa iti dau un sfat util(zic eu):nu te lasa intimidat, trebuie safiti egali...nu sa conduci tu/el.ar trebui sa discutati des dar nici sa va sufocati unul pe celalalt...nu uita:baietii vin la fete, dar nu-i nimic poate fi si invers.ai grija sa nu profite de tine(pentru ca stai la oras si el la tara)poate ca il iubesti mult(imi dau seama din text)dar trebuie sa ai grija si de tine. dar daca vrei sa ii faci un cadou, du-te la el ia-l prin surprindere, pe neasteptate si sarutal, sau ceva de genu. fa-l sa nu te uite.succes in continuare, pupici!