| adix7570 a întrebat:

Buna eu sunt adix si sunt nebun dupa o fata si nu stiu cum sa fac sa anteleaga ca o iubesc? vreau niste sfaturi

Răspuns Câştigător
| blu3ey3s a răspuns:

Daca nu iti este rusine spune-i in fata, dar daca iti este rusine incearca sa vorbesti cat mai mult cu ea iar incet-incet vei avea curajul.Succes! tongue

| adix7570 explică (pentru blu3ey3s):

Da dar eu sunt un baiat timid si iei alege un baiat si dupa cum sa anbraca si eu nu ma anbrac la moda
poti sa ma ajuti ca sa ma anbrac ca sa ma placa

| adix7570 explică (pentru adix7570):

Raspundeti va rog frumos sunt disperat

4 răspunsuri:
| Linilerei a răspuns:

Poate ar trebui să încerci să fi tu însuți în preajma ei. Adică să te faci plăcut pentru ceea ce ești nu pentru ce nu ești. Există posibilitatea ca ea să nute considere genul tău, dar dacă nu ai încercată să dezbateți anumite subiecte mai serioase sau să vă cunoașteți mai mult atunci nu poți să spui că nu ai avea șanse la ea. Mai întâi discutați poate și prin intermediul amicilor și cu timpul o să ajungă să realizeze cum ești tu de fapt. Nu uita. Încearcă să nu o presezi. Așa sunt uneori fetele vor să ia totul încet.

| adix7570 explică (pentru Linilerei):

O cheama denisa si cand ai place de un baiat mai antai se uita cem sa anbraca si eu nu ma anbrac la moda ma poti ajuta te rog niste situri ce te rog mersi