| deni487563ds a întrebat:

Eu sunt Andreea si am 15 ani! Am o "problema". Imi place un baiat dar nu stiu daca ma place. Cum imi dau seama daca ma place? El stie ca eu il plac dar nu imi spune nimic. Am vazut ca la unele intrebari gen ati spus ca in felul in care te priveste gen : Se uita la tine si cand tu observi asta el se uita in alta parte.Si asta mi se intampla si mie si a inceput sa ma intrebe mult mai des Ce faci? Si cand il privesc isi trage mana prin par si lasa capul in jos. Imi puteti spune va rog daca ma place sau nu? happy

5 răspunsuri:
| corhaz a răspuns:

NU STIM. el stie ce are in cap. poate se gandeste cum sa faca sa te duca in pat o tura

| neutrino a răspuns:

Daca el nu-ti spune nimic, sau nu te place, si in acest caz nu ai ce face, sau este mormoloc si nu ai ce face cu un asemenea baiat.

| robi1990 a răspuns:

Da te place

| Me01 a răspuns:

De ce nu i-l intrebi direct daca te place? Fa tu primul pas daca el nu are de gând, poate e timid.

| Anonymous999 a răspuns:

Prefate ca ai nevoie de ajutor in ceva si vezi daca se se ofera sa te ajute, si nu' intreba daca te place daca e timid probabil va spune nu, incearca sa-ti dai seama din gesturi sau vorbe, petrece mai mult timp cu elhappy