Se mai intamplaunii baieti, ca tine, nu sunt gay, dar, uneori, le-ar placea sa faca lucruri pe care, in mod obisnuit le fac fetele.nu e nimic rau.nu esti gay, doar te atrag fetele. daca te atrag si lucrurile de fete, ai putea sa faci ceva in privinta asta.si baietii poarta bijuterii(cercei, bratari, lanturi). si baietii au coafuri cu parul lung. dupa mine, nu e nimic rau ca un baiat sa isi faca unghiile.stiu ca sunt unele fete care nu suporta faptul ca baietii se dau cu oja, dar dupa mine nu e nimic rau.
Probabil că eşti o persoană androgină, ca şi mine. Să ştii că sunt multe astfel de persoane care tind către un look în care genul să fie dificil de observat. Trebuie, însă, să te ajute şi conformaţia corporală, faţa, partea genetică, înţelegi tu. Sigur, poţi modifica unele aspecte hormonal, dar nu te sfătuiesc... în fond, e doar o chestie de look şi atitudine, iar hormonii artificiali sunt dăunători organismului. Ai eventual varianta fitoestrogenilor, care sunt ok, dar n-au efecte atât de puternice şi, mai ales, rapide. Succes!
P. S. Nu uita că deşi multe fete te vor considera ciudat, nepotrivit pentru ele, altele, în număr mai mic (dar asta nu înseamnă mare lucru), te vor adora cu look-ul tău aparte. Iar bărbaţii...nu contează, ei oricum nu văd mai departe de bere, fotbal şi piţipoance, aşa că nu te stresa prea tare...
Mystery, îmi pare rău dacă te-am jignit cumva cu mesajul meu, poate că am generalizat în mod abuziv, nu toţi bărbaţii sunt aşa, însă, din păcate, majoritatea lor sunt aşa. Şi da, cel puţin în România, majoritatea travestiţilor sunt de proastă factură, nu o să neg, dar asta este şi urmare a situaţiei foarte proastă în care se află societatea pe ansamblul ei. Eu nu locuiesc acolo şi, sincer, nici n-aş putea; homofobia şi, în general, îngustimea românilor medii (cei mai mulţi) când vine vorba de lucruri neobişnuite, m-ar face să mă autocenzurez. Din fericire, sunt locuri mult mai civilizate pe Pământ, cu locuitori toleranţi şi deschişi, care înţeleg că viaţa poate fi complicată, nu simplă, trasă la xerox din generaţie în generaţie.
Îmi cer scuze iar dacă te-am jignit cumva, şi mi-ar părea rău ca dintr-o simplă discuţie să te alegi cu suspendare pe site, ar fi o prostie. Încearcă oricum să fii mai temperat, să nu te arunci cu capul înainte.
Simplu...iti plac baietii dar si fetele. dar ascultaaici mai usor e sa fii baiat ai mai mult de castigat, mai multe avantaje...ca fata si un cos iti da dureri de cap
Interesant... da costa mult
ma...multi baieti vor sa fie fete si invers pentru ca vad numai advantajele sexului opus
uite advantaje sa fii baiat
este mai usor sa fii baiat, pentru ca nu trebuie sa te epilezi, nu au menstratie, si iti poti arata sentimentele mai usor fata de o fata, pentru ca daca fata se duce la un baoat sa ii ceara id'ul, el o sa creada ca deja e la picioarele lui.Baietii isi aleg hainele foarte repede, le ia mai putin timp sa se pregateasca sa iasa in oras, in timp ce fetelor le ia mai mult timp pentru asta.Cam atat imi vine in minte...si sunt o gramada.scrie pe google motive sa fii baiat
Buna! Pentru o fata e mult mai usor sa treaca drept baiat, nu se uita nimeni asa de ciudat. Eu pana in clasa a 8- a pot sa spun ca m-am comporta si imbracat ca un baiat. Eram toata ziua cu baietii, ma cataram in copaci, jucam fotbal, ma uitam la fotbal, terorizam fetele cu tot felul de ganganii, serpi si broaste, carabusi. Si acum sunt un pic mai baietoasa, nu prea imi place sa ma machez, nu imi plac fustele, rochiile doar la nunti. Intotdeauna am avut o slabiciune pentru baietii mai sensibili, cu parul lung. Important e sa te simti tu bine in pielea ta, sa ai incredere in tine si astfel te vor aprecia si ceilalti!
Imi vine rau
cum asa ceva
daca eram in locu tau stateam asa))))
auzi tuh
par lung ...sa iti faci unghiile
Mutubal întreabă: