Si eu am un prieten de 7 luni ( ma rog, in comparatie cu tine e putin ) si il iubesc mult, tin la el, nu m-as putea desparti de el.dar nu pot sa zic ca nu am arso si cu alti baieti.ba da.dar chiar daca m-am indragostit de altu nu am dat cu piciorul si sa stric o relatie minunata, cu multe sentimente.ca sa nu afle prietenul tau ar trebui sa te porti cu prietenul lui frumos, sa ii faci favoruri ca sa nu aiba motive sa ii spuna.in alte cuvinte sa nu te certi cu el pentru ca s-ar putea sa i spuna la un momentdat chiar daca nu mai esti cu el si ei doi se cearta. sfatul meu.nu te desparti de el, pentru ca, de exemplu daca ai fi cu prietenul lui cel mai bun sa nu tina prea mult si sa iti para rau.ii faci un rau prietenului tau pentru ca te desparti de el si pentru ca si a pierdut cel mai bun prieten.ai grija :*
El nu ii este prieten adevarat prietenului tau iar tu nu esti o prietena potrivita pentru el din moment ce ai fost la cel mai bun prieten al sau si pe deasupra te-ai mai si sarutat cu el.Cum ai putut sa-l inseli? Este clar ca nu-l iubesti.De ce sa nu afle? ca sa continui sa iesi cu prietenul lui.Eu zic sa te desparti de prietenul tau.Nu il meriti.
Gandeste-te foarte bine ce vrei sa faci si cu cine vrei sa ramai. Cel mai bine e sa meditezi putin asupra situatiei si sa faci alegerea care ti se pare cea mai corecta pentru toti 3.
Cu siguranta trebuie sa ii spui actualului tau prieten ce simti pentru prietenul lui, si sa ii explici ca pur si simplu s-a intamplat.stiu ca e greu ca el sa mai ramana prieten cu prietenul lui,dar nu ai de unde sa stii pana nu incerci. Oricum, nu este o solutie sa te intalnesti pe ascuns cu cel mai bun prieten, pentru ca el oricum o sa afle pana la urma si va iesi si mai rau. Bafta:*
Pai daca te-ai indragostit de prietenul lui la ce mai stai cu acesta? Iti place sa-l faci sa sufere?
Uau ...asta da problema; dar tu esti sigura ca sentimentele tale pentru prietenul prietenului tau sunt reciproce? pentru ca ar fi destul de nasol sa te desparti de prietenul tau si sa-l fci sa fufere pentru o dragoste falsa; exista posibilitatea ca acest vaiat sa fie intr-un fel gelos pe tine pentru ca i-ai "furat" prietenul cel mai buna si asta ar putea fi o cale sa se razbune; daca il mai iubesti pe prietenul actual eu zic sa nu te desparti de el; iti recomand sa ii pui in balanta si sa-l alegi pe cel care ti se potriveste cel mi bine; de cele mai multe ori ne indragostim de persoane neprtrivite si cand ne dam seama e deja prea tarziu succes!
Pai, dupa mine, daca il iubesti cu adevarat pe acel baiat, trebuie sa ii spui "iubitului tau " ca nu mai vrei sa aveti o relatie, ca nu mai simti aceea iubire pentru el, si ca vrei sa ramaneti doar prieteni. Dar, daca ii iubesti pe amandoi, va trebuii sa alegi pe unul, de care esti cel mai indragostita, si te face fericita in fiecare clipa. sper ca te-am ajutat. Pupiki :*