| Iulia8659 a întrebat:

eu sunt impreuna cu un baiat de 2 saptamani. dar el sta mai departe de mine si nu putem sa ne vedem doar in weekend si asa.problema este ca nu stiu de ce am presimtirea ca ma inseala. l-am intrebat si el mi-a zis ca nu pentru ca tine prea mult la mine si asa...nu stiu ce sa cred.
cel mai bun sfat primeste fundakiss

Răspuns Câştigător
| ααntoo a răspuns:

Heii' iuliaahappy
pai' sincera sa fiiuhappy
nu prea ai cum sa stiihappy
daca esti impreunaa cu el: x
inseamna ca stii cxe fel de persoana ehappy
dar cel mai bine ar fi sa forbesti cu un prieten de pe acolo
cat de apropiat iti ehappy
sa stii si tuhappy!
pentru ca altcumvaahappy
nu ai cum:*
sper ca te'am ajutatlove struck
mult succeshappy
sper sa ramanetii impreunaablushing

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Hoțul neprins este negustor cinstit. Așa și el, nu l-ai prins asupra faptului nu poți să-i aduci nicio acuzație. Gelozia dacă își face apariția așa devreme și continui cu scene, îl pierzi. Lasă lucrurile în voia lor, nu le grăbi.
Pa, pa.

| AdrianGabriel a răspuns:

Pai cum sa te insele daca... nu ati facut nimic. Adica a insela inseamna ca face sex cu altcineva in afara de tine ( dar si cu tine ). Desi nu cred ca te inseala. O singura chestie si iti dai seama:

Cum a reactionat? Nervos sau calm si in cuvinte putine.

Nervos= inseala
Calm= nu inseala

| andressiiita a răspuns:

Draga mea si eu sunt cu un baiat tot de 2 saptamani(culmea ca si noi doar in week-end ne int cand merg la tara)laughing si eu am aceiasi presimtire ca ma insealaaawaiting nu pune suflet pentru un baiat care crezi ca nu merita, pentru ca o sa suferi! acum aici tu stii ce vrei sa faci daca ti la el