Se poate sa emani. dar ar fi bine sa si ai mare grija ce vei face in viitor cu ea! Textilele doar adauga un plus de atractie la essenta corporala frumoasa! Un corp frumnos, fara si un intelect pe masura, e ceva aproape trist, pentru ca se apropie de sfera animala! Daca esti timida, citeste, cultiva-te, mergi la spectacole si expozitii, fa cunostinta cu persoane deosebite, etc si poate vei avea sansa sa devii ori model, ori actrita, in functie de ce ti se va parea optim pentru viitorul tau! Success!
Păi a zis prietenul tău actual că eşti o atracţie fatală! Aceiaşi impresie o au şi alţii? Vezi să nu te mintă prietenul!
Să te vadă când te trezeşti cum arăţi şi de abia după discutăm! Să fii iubită maxim!
Sunt cu el de 4 ani deci crede-ma ca m-a vazut de multe ori
De obicei nu are nici o legatura imbracamintea cu ce emani tu. Nu trebuie sa umbli dezbracata ca sa emani energie sexuala. Totul e in atitudine, in formele corpului, in limbajul non-verbal.
Bună.
Se vede, chiar dacă nu faci tu nimic, deci. tot găsim noi o modalitate să vedem, cât se poate acolo. Cei mai mulţi băieţi, se dau bine pe lângă prietenele tale/fetei cu care vor să fie împreună. dar în mintea lor e doar SEX şi nimic mai mult. Fază e că, băieţii care se uită numai la cur, tâţe. etc, nu vor altceva de la o fată, decât asta. Dar na, aşa e mai mult de jumătate din ţara asta. Puţini găseşti să nu stea cu o fată doar pentru asta.
Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : dnd5min_xd
Se intampla pentru ca ai incredere in tine. Deci da si mie mi se intampla daca intrebi. Acum trebuie sa o credem doar nu ati vrea sa zica "sunt urata, arat ca iadu`". Daca iti mor laudatorii te lauzi singur.
Poi poate iii fii tu preoteasa da si eù`s popa da chiar foarte des se intampla funda :*
Stii nu conteaza cum e o femeie o femeie totusi ramane femeie numai ca sunt cu multi barbatii care atrage aceasta atractile acum desigur nu stiu cum areti dar o femeie trubuie sa ramana femeie daca are suflet curat si e sincer si bun la suflet n-are nimic dar uneori stiu ca nu-ti place lucluri femeieti machiajurile de exemplu dar intr-un timp trebuie sa te obisnuiesti cu ele asta face la o femeie mai atractiv dar stii chind de exemplu o femeie vine acasa oricum spala jos cu apa nu? Asa ca da aia zic trebuie sa te obisnuiest cu machiasul doar daca vrei eu mu te forcez de exemplu. Eu am vazut femei si fara machiaj dar si cu machiaj as ca acum care femeie cum se simte cu el cu obisnut trupa lui? Asta e parerea mea.
Buna,
Ce varsta ai tu si ce varsta are prietenul tau?
Intr-adevar, atragi baieti?
Sex-appeal-ul sau energia sexuala emanata nu tine doar de tinuta vestimentara sau de machiaj, ci tine mai mult de modul in care te comporti si de atitudinea pe care o ai fata de baieti.
Cu exceptia prietenului tau, ti-a mai spus si altcineva asta?