Ar trebui sa fie incantat prietenul tau! Ca esti asa intre prieteni este un semn bun,esti la locul tau,nu te dai in spectacol.Dar cand sunteti singuri poate ca ar trebui si tu sa-l mai iei si-n brate,sa-l mai mangai pe spate,sa faci ceva cu mainile, intelegi? Daca stai pur si simplu, el poate crede si ca nu-ti place...Si intreaba-l daca ii place sa-ti treci mainile prin parul lui, multi baieti fac cate-o ora sa si-l aranjeze, deci afla daca ii place sau nu.In rest, e foarte norocos sa aiba o fata cuminte langa el.Sa fii iubita!
Tu esti exact ca mine. Ma rog, cum eram.
Eram o timida incurabila cu iubitul meu, acum,numai sunt.
Eu zic sa-ti intrebi iubitul daca-l deranjeaza, pe al meu nu la deranjat, din contra, la provocat! Cu timpul el m-a ajutat sa scap de timiditate.
Sunt de parere ca ar trebui sa fi un pic, doar un pic la inceput, mai indrazneata.
Pai depinde de firea lui,mie mi sar parea dragut sa am o prietena timida, dar in fine nici prea incat sa nu-mi spuna ce simte/problemele relatiei(daca o deranjeaza ceva), in fine intelegi tu! acum depinde de gusturile fiecaruia! Mie unul mi-ar place
La fel patesc si eu. sunt timida, desi daca persoanele ma baga in seama ma adaptez. Si eu sunt timida cu prietenul meu. el nu mi-a zis ca nu'i convine dar incerc sa fiu mai deschisa. incearca si tu cat poti... :* succes... poate uneori in deranjeaza, alteori nu
Parerea mea aste ca nu ar trebui sa mai fii asa timida cu prietenul tau pentru ca el o sa se supere.asa am patit si eu in grupul de prieteni vb nu aveam o treaba iar cu prietenl me eram ff timid la inceput a incercat sa se acomodeze dar nu a putut si s-a terminat. sa ca mai fii titmida cu el si sa te lasi dusa de val...
Sper ca te-a ajutat sfatul meu si chiar mi'asi dori sa nu ti se intample ce am patit eu>
Eu cred ca el din cauza asta te place, pentru ca esti cuminte si timida. Si oricum cu prietenul tau in timp vei deveni mai indrazneata, deci nu ai de ce sa-ti faci griji. Pur si simplu asa e firea ta.