| atriation a întrebat:

Eu sunt Radu.Am o problema.M-am indragostit de iubita prietenului meu cel mai bun.O plac mult, insa nu stiu ce sa fac.Mereu cand ii vad sarutandu-se imi vine sa mor de gelozie.Mereu ma gandesc doar la ea si ma intreb de ce oare il place pe el! O data am sarutat-o si intr-un fel ma simt vinovat pentru asta pentru ca totusi este iubita prietenului meu.Realizez si eu ca nu e bine ce fac, dar o plac mult.Ce pot face?

11 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Raducule din moment ce fata a aceeptat sarutul tau inseamna ca nu are probleme in a vrea mai mult, daca sunteti isteti puteti masca aceasta relatie foarte usor OMUL NU E PROIECTAT SA FIE MONOGAM

| neutrino a răspuns:

Nu da frau prostiei.

| Emilian65 a răspuns:

Ca sa nu-i mai vezi sarutandu-se, nu mai merge cu ei. Gaseste-ti o prietena cu care sa ai o relatie frumoasa, de durata si sa nu mai fii gelos pe prietenul tau.

| frostxtq a răspuns:

Sa renunti la ea. ai gresit si ca ai sarutat-o. Ai gresit enorm! Dintre atatea fete cate sunt pe lume, ai ales-o chiar pe iubita prietenului tau. E urat!

| Voidwithin a răspuns:

Vei face ce vrei oricum, dar eu iti spun doar un lucru: gandeste-te la consecinte si la avantaje.

| farfuriaverdex a răspuns:

Daca ea s-a sarutat cu tine fiind cu prietenul tau nu merita atentia ta si nici a lui de altfel

| wasilika24 a răspuns:

Uita de ea si nu te baga intre ei o safaci mai rau nu te descuraja iti vei gasi si tu iubirea vietii succes

| achilles9966 a răspuns:

Incearca sa te pui si tu in locul prietenului tau, ai vrea ca cel mai bun prieten sa faca asa ceva tia? asa ca cel mai bine e sa-ti cauti o iubita si sa iti directionezi sentimentele spre aceea persoana, nu fa o greseala pe care sa o regreti mult timp

| slm93 a răspuns:

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face! asa ca gandeste-te bine...

| captivOnline a răspuns:

Salut Radu!
"Si ma intreb de ce oare il place pe el!"
Asta crezi tu despre "cel mai bun prieten"?
Ti-as spune cateva dar mai bine ma abtin. Mai bine ti-ai "freca" neuronii cum sa gasesti un mod finut de a-i spune prietenului tau ca "iubita" lui e o mica panarama si sa ii ceri iertare pentru ce ai indraznit sa faci.
Plus de asta, gandeste-te daca fata a acceptat sa o saruti (avand o relatie, chiar cu cel mai bun prieten al tau) chiar vrei furi o astfel de "iubita" si sa strici o prietenie adevarata?
Oricum daca te "combini" cu ea apoi te vad pe aici "probleme in dragoste/relatie" deci, tu tragi concluziile.

Scuzati greselile gramaticale de rigoare!

| CenZo a răspuns:

Pai eu zic sa ii zici prietenului tau sau daca vrei tii secret pentru totdeauna. Daca o iubesti/placi asa de mult poti sa o intrebi daca te place /iubeste si daca asa i-ar putea da papucii sau sa incerci sa nu mai stai pe langa ea sa uiti.