Nu cred ca e plictisita de ala ca altfel n-ar mai sta cu el de atata timp, dar ca ''orice fata'' mai flirteaza si cu altii, dar nu neaparat in sensul serios!
E normal chiar sa-i placa de tine ca baiat, dar atata timp cat il iubeste pe ala nu ai ce face...
Probabil i-ai starnit interesul cu ''vei fii a mea'', dar crede-ma ca mai ai mult pana sa o cuceresti!
Cucereste-o, impresioneaz-o, arata-i ca i poti oferi mai mult decat ii ofera prietenul ei.Incearca cu flori, sau invit o intr-un loc deosebit exact ca in filmele alea cu adolescenti. Te asigur ca va merge. Fetele apreciaza orice ompliment marunt sau un gest dragut, deci fi pe faza si nu mai astepta. Actioneaza!
Recomandarea mea ar fi sa inveti in primul rand utilitatea unor chesti ca: "." (punct) "," (virgula) "!" (semnul exclamarii) "?" (semnul intrebarii) si (mai ales!) "-" (cratima). Astea te vor ajuta sa-ti pui un pic ideile in ordine si sa-ti dai seama ca si femeile au nevoie sa se simta curtate. Poate ca un flirt nevinovat este sarea si piperul care sa dea gust relatiei care deja o are.
Un barbat daca vede ceva ce-si doreste se duce si isi ia singur. Daca i-ai zis ca o sa faci tot ce poti sa o faci a ta tine-te de cuvant. Ea poate vrea sa vada cat de mult iti respecti angajamentele... sau poate vrea o aventura discreta.
Sunt baiatul care ascris intrebarea: acum se comporta ciudat asa stiti ma evita nu inteleg de ce ce s-a intamplat deci nu inteleff atunci credeam ca ma place si simteam dar acum nu mai stiu adica ma evitsa sa zic asa dar nu inteleg am intrbato si a zis ca o doare capul nu i-am facut nimic sau sa fi vb de ea deci nu mai inteleg cititi si asta ca o completaree...si mai astet pareri