Iti spun doar sa ai grija mare. O fata cu inima franta e o prada usoara pentru un tip. Daca simti nevoia sa vorbesti cu cineva alege-o pe mama ta si pe tine.Prietenele nu sunt de incredere oricat ar parea ele ca sunt.Eu sunt stan-patitu.Barbatii sunt perversi, ca si fetele de altfel...deci nu te increde in nimeni decat in mama ta si in tine.Incearca sa-ti ocupi timpul cu altceva, astfel suferinta trece mai usor.Inlatura din jurul tau tot ce iti aduce aminte de ex. Pupici.
Poate ca ai dreptate in legatura cu el. Chiar daca nu vrea sa-si bata joc de tine, ceva tot vrea si probabil o face pe timidul ca sa obtina acel ceva.Mai ales ca esti din nou libera, si chestia asta e un plus pentru el, pentru ca acum esti usor de fraierit. Ai mare grija, eu te sfatuiesc sa comunici cat mai des cu el sau chiar sa te interesezi de relatiile pe care le-a avut daca il placi si tu, dar nu sa te combini cu el pana nu esti total sigura. Sper sa te ajute cu ceva sfaturile mele.Si mai ales daca e mai mare ca tine
SongKangfan1 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: