| acvilasurprinzatoare112 a întrebat:

evelor. Am observat, si nu o data (chiar din proprie experienta) ca unii barbati sunt atrasi de femei care ii trateaza ca pe un gunoi. (Stiu, nu am facut mare descoperire)
De acele femei care o fac pe indiferenta de fiecare data cand ii vad, care isi permit (intr-o relatie serioasa sau fiind casatorite) sa iasa oriunde si sa cocheteze cu oricine (sau poate mai mult), de acele femei care sunt in stare sa-si bata joc de ei in toate felurile posibile. Si un caz concret este un unchi de-al meu, care e un om ff bun, frumos la fizic, inalt, cu o situatie materiala minunata, cu o multime de prieteni si o c***a fara sentimente alaturi. Nu voi da detalii despre viata lui privata, nu am dreptul, dar sunt socata de toate lucrurile pe care si isi permita sa le faca sotia lui, si el afirma clar si tare ca o iubeste. O uraste, dar o si iubeste. Si o trateaza ca pe o regina. Mentionez ca nu e un om slab de caracter, nu se lasa calcat in picioare de nimeni-doar de ea. (Culmea e ca are atatea,, admiratoare" imprejur-nu, el are nevoie doar de ea)
Cunosc o multime de astfel de cazuri, de barbati exceptionali care se lasa manipulati si distrusi de niste scorpii. Oare chiar le place sa fie tratati asa? Mai bine o nevasta rece si calculata decat una prea sensibila si iubitoare?

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

Buna.
Ai observat foarte bine draga mea.
Le plac astfel de femei, uneori zic ca se satura de atata indiferenta insa le accepta, ar face orice pentru ele si tanjeste doar sa fie cu ele, chiar si indiferente. In schimb, cand dau de una mai sensibila, iubitoare si care tanjeste la iubirea lor, care le ofera orice si ii apreciaza pentru "nimicul" din ei, pe respectiva o trateaza ca pe o oarecare. Cand dau de iubire te lasa, pleaca, te uita. Astfel de barbati nu o sa te aprecieze niciodata.
Iti dau un exemplu... care a trecut prin viata mea si imi pare rau. Dupa ce a tanjit cateva luni dupa o oarecare, mai bine zis o tarfulita care la inselat si el stia, a acceptat asta si a continuat cu ea. Respectiva si-a batut joc de el pur si simplu.Intr-un final, tot ea la parasit. Si ce sa mai zic ca, dupa ea a avut parte de iubire, insa si-a luat ce si-a dorit apoi a uitat tot, fara sa-i pese. A uitat de persoana care il ierta in fiecare zi si il iubea sincer.
Asta e. Probabil barbatii o sa zica la fel despre noi, insa ei uita ca diferenta dintre noi este ca intr-adevar tanjim dupa atentie si iubire. Ceea ce nu prea primim.

Take care.

5 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Poate e fenofantastica in patbatting eyelashes

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

NU cred că le "place să fie trataţi astfel" - poate au un sentiment de nesiguranţă în ceea ce priveşte şansele pe care le-ar avea în cucerirea altei femei...

Din punctul meu de vedere PREFER una "sensibilă şi iubitoare", sau DELOC!

| fuckeveryone a răspuns:

Pai eu cred ca asta e dragoste nebuna. O dragoste oarba mai bine spus.

| EdK a răspuns:

Cum sa ma trateze ca pe un gunoi? Pai nu s-a inventat securea? big grin

| Diablo07 a răspuns:

Acestia nu-s barbati care isi permit insulte din partea fetelor sau a femeilor! in adresa amea daca sar adresa urit p/u prima data as erta dar a 2-a oara isi numara dintii!