Buna.
Ai observat foarte bine draga mea.
Le plac astfel de femei, uneori zic ca se satura de atata indiferenta insa le accepta, ar face orice pentru ele si tanjeste doar sa fie cu ele, chiar si indiferente. In schimb, cand dau de una mai sensibila, iubitoare si care tanjeste la iubirea lor, care le ofera orice si ii apreciaza pentru "nimicul" din ei, pe respectiva o trateaza ca pe o oarecare. Cand dau de iubire te lasa, pleaca, te uita. Astfel de barbati nu o sa te aprecieze niciodata.
Iti dau un exemplu... care a trecut prin viata mea si imi pare rau. Dupa ce a tanjit cateva luni dupa o oarecare, mai bine zis o tarfulita care la inselat si el stia, a acceptat asta si a continuat cu ea. Respectiva si-a batut joc de el pur si simplu.Intr-un final, tot ea la parasit. Si ce sa mai zic ca, dupa ea a avut parte de iubire, insa si-a luat ce si-a dorit apoi a uitat tot, fara sa-i pese. A uitat de persoana care il ierta in fiecare zi si il iubea sincer.
Asta e. Probabil barbatii o sa zica la fel despre noi, insa ei uita ca diferenta dintre noi este ca intr-adevar tanjim dupa atentie si iubire. Ceea ce nu prea primim.
Take care.
NU cred că le "place să fie trataţi astfel" - poate au un sentiment de nesiguranţă în ceea ce priveşte şansele pe care le-ar avea în cucerirea altei femei...
Din punctul meu de vedere PREFER una "sensibilă şi iubitoare", sau DELOC!
Acestia nu-s barbati care isi permit insulte din partea fetelor sau a femeilor! in adresa amea daca sar adresa urit p/u prima data as erta dar a 2-a oara isi numara dintii!
Barajag întreabă:
anonim_4396 întreabă: