Normal că există. Sentimente de loialitate, prietenie, înțelegere. Prietenia nu ține cont de gen.
Nu cred ca exista prietenie între o fata și băiat pentru ca capeți sentimente pentru acea fata.
Nu există trebuie. Nu este o chestiune obligatorie.
Pe de altă parte, există relații strict de amiciție între două persoane de sex opus.
Până la urmă, de ce n-ar exista sau care este motivul pentru care unii consideră că nu ar exista?
Spre exemplu, mă înteleg foarte bine cu un băiat, rezonăm, ne simtim bine unul in preajma celuilalt, însă nu simt atractie în direcția lui, nu mă simt atrasă de el. La fel și el, s-ar putea să nu se simtă atras de mine.
Cu toate acestea, putem în continuare să ne simtim bine in compania celuilalt. Nu totul se rezumă la sex, suntem oameni, fiinte sociale, nu și animale. Ma refer la faptul că, în alegerea unui partener nu ne raportăm doar la sexul unei persoane. Pentru ca sa ne dorim o persoana, trebuie sa aiba si alte calitati.
Nu exista. Parerea mea este ca unul dintre ei va avea sentimente fata de celalalt la un moment dat. Plus ca baietii au impresia ca flirtezi cu ei si cand le zici buna asa ca...
Poate se poate intampla in cazul oamenilor care se stiu de mici. Eu, de exemplu, nu pot sa-i vad barbati ce baietii cu care am fost in generala sau in liceu cu ei in clasa. Si acum la cativa ani de la terminarea liceului ii vad tot ca pe copii aia prea energici de la 13 ani ) Si chiar si atunci tot as spune ca nu poate sa existe prietenie pentru ca daca fata n-are sentimente, are baiatul )
Nu există. Am avut acum ceva timp prietene fete și după ce și-au făcut iubiți m-au uitat complet plus că m-au blocat pe toate rețelele sociale.
Personal, sunt in relatii de prietenie reala, adevarata cu mai multe doamne chiar si dupa ce au trecut mai mult de 60 de ani de cand le-am cunoscut.
Da, există. Evident prietenia dintre persoanele de sex opus se bazează subconștient pe atracția față de sexul opus.
Și eu am 3 prietene .
Fetele ne pun in 3 categori, ala frumos ca iubit, ala bogat ca provider, ala urat ca prieten la care se plange de toate rahaturile ei, nu exista prietenie pentru ca noi vrem o relatie nu prieteni cu fetele
Da, exista cand sunt mici, cand cresc, ajung mai devreme sau mai tarziu la sex, sau se rupe relatia.
Buna!
Exista, cum sa nu existe? Prietenia si doar atat, prietenia adevarata este ceva unic, care exista intre oricine pe Pamantul asta
Luciboy întreabă: