| Biancasata a întrebat:

Bună exista vreo sansa sa fi rămas gravida? Am făcut sex protejat, dar după am văzut ceva alb pe chiloții dar nu si-a dat drumul în mine sau ceva.

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Depinde ce protectie ati folosit, daca ati folosit protectia de diniante de a introducxe penisul, daca nu a cazut, daca erai in perioada fertila samd.

| Freya1 a răspuns:

Poate sa fie si de la tine

| Biancasata explică (pentru Violleta2022):

L-a băgat dinaintea penetrării și la final când a ejaculat la scos

| sweetangels a răspuns:

Lichidul poate e de la excitatia ta, nu de la a lui happy

| kandaraki a răspuns:

Poate i-a curs mucii si acel lichid ai vazut

| whatevernvm a răspuns:

Vai de viața mea.

Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul in care a fost folosit prezervativul ca metoda de protectie si acesta a ramas intreg/intact la terminarea sexului atunci se poate considera ca fiind IMPOSIBILA formarea unei sarcini in proportie de peste 98-99%. In timpul coitului din cauza aparitiei senzatiilor de placere si satisfactie, niste glande specializate, existente in mucoasa vaginala produc o secretie cu scopul de a asigura lubrifierea vaginului. Cantitatea de lubrifiant produsa este cu atat mai mare, cu cat placerea oferita de sex este mai intensa si aceasta secretie ramane in vagin si dupa terminarea sexului, dar pe urma de regula se scurge printre labii... direct pe chilotei. Poti sa te linistesti complet si definitiv fiindca este vorba de o secretie vaginala de-a ta, deci nefiind vorba de sperma, este exclusa orice posibilitate de sarcina. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Daca actul sexual a fost protejat, nu este posibil sa fii gravida.

| WoKy a răspuns:

Deci. Atat timp cat a exista peotectie in timpul actului, nu ai de ce sa-ti faci griji. Gandeste-te la faptul ca unele cupluri incearca luni bune cu ejaculare "inauntru" si tot fara succes. Totusi rata este destul de mica si asa sa zicem.
In cazul tau, ceea ce ai obrservat tu e (lichidul seminal la noi [barbatii], adica acel lichid secretat de organ pentru lubrifiere naturala), deci nu iti fa griji prea mari. Totusi pentru a evita stresul asteapta 14 zile de la act si fa un test dimineata si vei vedea ca e totul ok.

| darkhell217 a răspuns:

Nu ai ramas daca a fost protejat pana la final decat daca s-a rupt prezervativul