Buna ingrid.
Esti o fata de calitate si nu te speria ca nu ai avut nici o relatie. Nu esti singura si crede-ma ca sunt si baieti care sunt singur. Vad ca esti o persoana care a asteptat calitate si nu distractie si de aceea iti doresti ceva "al tau". Daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva poti sa-mi scrii pe privat si discutam mai multe.
Nu pari o femeie cu care un barbat s-ar plictisii ci spun asta din modul tau de a a explica lucrurile.
nu stiu exact cum e sa nu fii avut pe nimeni in viata ta..nu ti-a placut nici in adolescenta niciun tip? sau sa-i placa cuiva de tine? sau pur si simplu mereuai refuzat tu sa nu ai vreun iubit?
nu trebuie sa faci ceva anume trebuie sa iesi din casa sa fii mai mult prin lume iar daca gasesti acea persoana care ti-a atras atentia pur si simplu flirteaza cu ea ce inseamna astA? a flirta inseamna sa te uiti indelungat la o pers mai pe romaneste ii faci ochi dulci nu mi se pare o idee extraordinara sa te imbraci super sexy si bla bla...cine se va indragosti de tine cu adevarat o va face si asa cum esti tu! desi ai grija la primul barbat din viata ta...in ziua de azi greu gasesti baieti care sa tina la tine cu adevarat!
Cand eram la scoala nu imi doream o relatie, totusi mi-au placut baieti, dar pe mine nu m-a placut niciunu. N-am avut nicio sansa!
Oricum..nu te speria o sa gasesti pe cineva fi sigura! dar toate astea se intampla cand te astepti mai putin mai devreme sau mai tarziu cum am mai spus iesi cu fetele in cluburi absolut oriunde la distractii pentru ca acolo se afla si baietii logic si da problema e ca la varsta asta e mai greu intr-adevar pentru ca cu totii au profitat de adolescenta sau ma rog approape de adolescenta si acum au jumatatea ai incredere in tine! toti ne gasim jumatatea!
emiliancftepup întreabă: