1 provacai orgasm,uitate la noi pozitii, fai oral, sarut-o, dati silinta, nu doar tu sa simnti bine si ea, nu teacea cand faci dragoste vb cu ea, vezi cei place
2 de ce va opriti?
chiar nu inteleg nu i place orgasmul sau poate ea spune ca are cand de fapt nu a avut niciodata, eu propun masturbarea pentru amandoi sa va descopriti sexualitatea, zonele mai intime
Fa-i aceeasi favoare.
Sa zicem ca stati in pat si-ti vine chefu'. Tu ii spui si ea, probabil, refuza. Atunci te ridici din pat si du-te la calculator (sau fa altceva, dar numai ridicate din pat si las-o singura). Daca iti face remărci din astea afurisite ca de ce nu stai cu ea, tu ii dai raspunsul: cand am chef de sex, tu nu vrei si ma dezamagesti.
La chestia cu opritul, e periculoasa.
Ai auzit de "blue balls"? E o boala care li se intampla barbatilor. Remediul e fie un BJ sau laba. Daca e laba si ai iubita, nu stai prea bine cu viata.
Tinte minte: ea nu mai e "virgina", e curva virgina; tu nu mai esti un "domnişor", ci "domnişor gigoloi".
Asa eram si eu la inceput, nu imi placea deloc sa fac sex cu prietenul meu, mai ales ma enerva ca el voia sa facem destul de sex si na. nu prea puteam sa il refuz, dar in timp chiar a inceput sa imi placa, deci stai linistit incearca sa o exciti tu si o sa vina singura la tine
La inceput atunci cand aveam orgasm il rugam sa se opreasca pentru ca era prea intens... dar o data nu a vrut sa se opreasca si senzatia a fost de 100 de ori mai explosiva.
Daca ea nu vrea sa se termine, desi nu inteleg de ce, fa-o tu sa vrea sa se termine, daca vezi ca totusi chiar nu poate nu mai insista. Daca vrei totusi sa ii creezi satisfactie totala treci jos la actiune
Have fun!
Daca nu-i place sexul inseamna ca are probleme la cap si ca ar trebui s-o lasi.eu asa as face pentru ca n-ai cum sa fi fericit daca ei nu-i place
Anonim519 întreabă: