în general NICI UN COMPROMIS spre rau nu face bine relatiei, si nici teama ta de a face compomisuri doar pentru a pastra pe cineva langa tine.
Daca nu ramane de la sine, atunci nu merita sa ramana, si e cel mai bun semn ca NU ARE CE CAUTA LANGA TINE. Ce nu e dragoste adevarat se transforma peste ani si ani intr-un cosmar din care nu mai poti iesi.
Nu trebuie sa te temi ca celalat isi va da arama pe fata. Roaga-te sa si-o dea mai repede sa stii cu cine ai de-a face.
Ai toate motivele sa-l pui la incercare pe cel care trebuie sa stea langa tine o viata!
Problemă e aceea că cerinţa băiatului arată lipsă de respect din partea lui.
Dacă respect nu e, nimic nu e! Dacă un băiat nu mai simte că are motiv să respecte o fată, nu va mai avea absolut nici unul s-o iubească sau să rămână cu ea!
O fată nu are voie să se lase a nu fi respectată. Trebuie să pretindă asta. Dacă nu o face, şi-a semnat în schimb condamnarea la a fi "folosită", umilită şi nefericită...
Sigur ca doar te foloseste. In plus, el va face puscarie daca te duci, asa cum este nevoie, la ginecolog, deci cred ca va incerca sa te impiedice apoi sa capeti asistenta medicala necesara. Sunteti macar de 2 ani impreuna, il cunosrti bine, ii cunosti parintii, ei sunt de acord cu asta, le-a cerut voie alor tai, etc? In caz de sarcina, la cine vei locui pe timpul sarcinii si dupa nastere, cine va plati cheltuielile legate de sarcina, nastere, lauzie, etc?
Cred ca toti userii s-au saturat de astfel de postari...
Mai fetito, cum adica te-ai indragostit de un baiat acum cateva zile? Tu ai idee ce inseamna sa iubesti? Pentru asta ai nevoie de timp! Timp in care sa il cunosti pe respectivul individ, sa vezi daca are si alte calitati in afara de fapul ca arata ca fat-frumos.
De cateva zile te-ai indragostit si hop, el vrea "sa o faca" cu tine. Nu ti se pare asa, macar putin, dubios? Tu stii ca pentru a intretine relatii sexuale e nevoie sa ai o relatie stabila, de cel putin un an (asta fiind limita minima, mai ales ca esti si virgina)? Unde sa mai punem faptul ca nici vorba de relatii sexuale pana la 18 ani! Ai auzit de cancer de col uterin?
El zice ca esti pregatita? Dar ce, tu nu esti capabila sa iti dai seama daca esti sau nu?! El sa iti zica?
Toata vina e a parintilor, care pur si simplu nu vor sa auda ca odoarele lor au cam crescut, dar copti la minte nu prea sunt. Mama ta a ales calea cea mai simpla: nici nu vrea sa auda ca fata ei are iubit! In loc sa accepte ideea asta si sa inceapa sa vorbeasca cu tine despre o relatie, sa iti explice ce e bine si ce nu e bine intr-o relatie la varsta ta. Dar desigur, de ce sa se mai complice?! Oare merita sa se complice daca odorul ei e pe punctul de a cadea in capcana unui nenorocit la doar 14 ani? Era evident ca daca iti interzice ceva o sa faca mai rau, dar unii parinti pur si simplu nu isi dau seama.
Bună!
Normal că vrea doar să PROFITE de tine!
La această vârstă NU ai cum să fi "pregătită" pentru o relaţie sexuală!
Mai AŞTEAPTĂ măcar vreo 3 ani!
Vezi alte detalii la linkul : http://www.tpu.ro/......mai-mul-i/
Toate cele bune.
Tu il iubesti nu il placi -Faptu ca esti in limba dupa el l-a facut sa iti ceara sa faceti asta (sex).Tu nu vezi ca esti mica si fara cap.Mai ai timp si daca te iubeste cum zice si tine la tine, va astepta sa mai cresti.
Când mai spune că ești pregătită, spune-i că legea vă face pe amândoi să nu fiți pregătiți (până la 15 ani nu ai voie relații sexuale, din punct de vedere al legii).
Apoi al sănătății, cancerul de col uterin pe care îl poți dobândi mult mai ușor până în 17 ani.
S-a informat asupra metodelor de contracepție?
Părinții ce părere au?
Mă îndoiesc că îi pasă de ceva, sau de tine, altfel se informa și era conștient că îți face rău. Social mai ales, dacă scapi de efectele adverse față de corp.
Crezi că apoi nu se va lăuda? Dacă te crede atât de ușuratică, lasă-l în pace.
Se folosește de tine.
Esti folosita, el doar asta doreste de la tine. Nu te mai lua dupa vorbele false ale baietilor si nici dupa frumusetea lor deoarece aparentele inseala. Ia o pauza de baieti deoarece este prea devreme pentru tine ca sa ai o relatie de prietenie si mai citeste pe acest site ce inseamna astfel de relatii, sunt destule fete care gresesc si acum nu mai stiu ce sa faca. Citeste, invata si mai tarziu cand ai sa dai de asemene probleme sunt sigur ca ai sa stii ce sa faci, succes!
Parerea mea este ca mai bine nu iid ai voie din prima, nu te lasa usor, si apoi vei vedea daca numai asta vrea. Nicidecum sa nu te lasi din primele luni, pentru ca pur si simplu te poate folosi, si apoi te poate uita. Testeaza-l si apoi da-i sansa, dar nu prea repede.
Mult noroc, daca ai nevoie de sfaturi astept un mesaj privat.
In primul rand, da esti prea mica.
In al doilea rand el profita de tine.
Desparte-te de el chiar daca il iubesti, chiar daca nu-l iubesti.
Tu nu l iubesti, doar il placi.Un om il iubesti dupa ce afli despre el, stii cum se comporta, ce preocupari are, daca va intelegeti ...la tine i doar curiozitatea acum.
Exista 2 feluri de sex :sex din dragoste si sex sportiv. Avand in vedere ca va cunosteti de putin timp si nu se pune problema de dragoste, e sex sportiv.Esti sigura ca vrei sa te bagi in asta? Esti ferm convinsa ca dupa o saptamana nu ti da un sut in fund si te mai arata si cu degetul la altii?
Nici n am citit alte raspunsuri, ca m a luat valul. Unde naiba sunt parintii vostri, mai ales la varsta asta. Chestiile astea se discuta din timp sa nu se ajunga aici.
Buna!
in nici un caz sa nu te iei dupa el! vrea doar sa profite de tine! Si eu am tot 14 ani si desi iubitul meu are 19 nu am de gand sa fac nimic cu el. Daca te iubeste va intelege ca nu esti pregatita ca si in cazul meu. El spune ca esti dar nu are de unde sa stie asta. Poate nici nu esti documentata suficient asa ca mai bine stai cuminte. Gandeste-te si la consecinte. Nu il lasa sa profite de tine si nu face asta decat atunci cand chiar vei simti nevoia! Atunci vei fi cu adevarat pregatita. Ai grija cu astfel de baieti. Nu vor avea niciodata intentii bune daca iti vor cere asta mai ales dupa atat de putin timp. Desparte-te de el pana nu e prea tarziu. Crede-ma ca nu il iubesti dupa cateva zile! e imposibil. doar crezi ca il iubesti. cu ajutorul altui baiat, mult mai decent de data asta vei vedea ca vei trece peste incredibil de repede. Ai grija de tine si nu face nimic ce poti regreta mai tarziu!
Pa-pa!
Baga-l de unde a iesit
Cum sa iti ceara asa ceva... logic vrea sa profite, zi sa te astepte macar pana la 17 ani.
Daca nu vrea asta e...fiecare cu viata lui.
Te pup si ai grija de tine, ca lumea e rea!
Buna.
El vrea doar sa profite de tine, si tu esti doar indragostita de el, nu il iubesti
Pt ca nu ai cum sa-l iubesti in cateva zile.
Nu te gandii sa faci asta de acum, ca o sa-ti para rau. El acum incerca sa-ti spuna multe vorbe ca sa te convinga pe tine s-o faci cu el.
Dar nu esti pregatita pentru asa ceva la varsta ta.
Fa asta cand te simti pregatita, cand vrei tu, nu cand iti cere un baiat.Si mai asteapta, nu acum.
Si cu el, poti sa nu mai vorbesti
Si sa incerci sa-l uiti, pentru ca nu e de tine
Draga mea, imi pare rau sa spun dar e clar ca tipul te foloseste. Adica...gandeste-te numai! A zis ca esti pregatita! Ai doar 14 ani, esti fff mica pentru asta. Eu am 15 si nici nu m-as gandi la asta chiar daca s-ar desparti de mine.
Te rog sa nu faci asta! App el cati ani are?
Eu zic ca se foloseste de tine! Cere-i detalii pentru ce vrea asta? Are ganduri serioase baiatul? Intreaba-l ce relatii a avut si de ce s-a despartit, doar le-a ***? Nu esti pregatita fetito, gandeste liber ai numai 14 anisori la care alte fete se joaca cu papusile. La 18 ani e bine sa faci chestia asta, sincer e prea devreme, sa nu ramai insarcinata, cine stie.
Buna.Si eu am 14 ani.Dar spre deaosebire de tine eu deja am facut sex oral prietenului meu.El a vrut asa cum si prietenul tau vrea sa o faceti.Eu zic ca daca tu te simti pregatita...fa-o. Daca nu, nu te forta doar ca sa ii faci pe plac.Sincer cred ca vrea doar sa te foloseasca, avand in vedere ca nici nu mai este virgin inseamna ca nu este un baiat serios.Crede-ma stiu prin ce treci. :* Cred ca nimeni nu ar trebui sa te jigneasca pentru aceasta intrebare pe care este foarte bine ca ai puso.Mama ta cred ca nu ar trebui sa afle nimic daca nu vrei sa te dea cu capul de pereti asa cum ar face si a mea daca ar afla. gandeste-te bine la ce vei face.Iti doresc succes. Sper ca te-am ajutat. Fundita? :*
In timp ce tu iti doresti cu disperare sa te iubeasca, in cele din urma iti vei da seama ca ai fost doar folosita. Pe ce se bazeaza relatia voastra? Pe sex? Daca e asa, aia nu mai e relatie. Elimina sexul din relatia voastra, si o sa vezi cu ce ramai. Daca te iubeste cu adevarat, va sta langa tine. Macar din curiozitate, Ia-ti timp si urmareste asta http://www.youtube.com/watch?v=jm5O5-u9H4g Nu ai nimic de pierdut :)
SA NU FACI În nici un caz COMPROMISUL DE A TE DEZONORA!
Viitoarea ta familie nu va avea un lucru mai scump decat demnitatea ta!
Nu vei câştiga, ci îţi vei pierde atuurile care CONTEAZĂ CU ADEVĂRAT LA O FATĂ!
Chiar şi dacă nu ai avea îndoieli în privinţa căsătoriei cu el, consideră că pentru liniştea şi echilibrul vieţii şi a familiei tale de "mâine", fără să-ţi poţi da seama acum, vei avea nevoie de această "demnitate"şi "onoare" pe care rişti să le pierzi acum"!
Sexualitatea înainte de alcătuirea familiei este o adevărată „cutie a Pandorei". Este vital să nu se atenteze la drepturile şi,, liniştea" Familiei de mai târziu, a ei şi a ta! Distracţia este un viciu dificil de controlat? Dar costul ei nu este nici mai mult nici mai puţin decât... liniştea unor familii! şi sacrificiile uriaşe care se vor raporta la ele...
- La urma urmei, ce se va întâmpla într-o neprevăzută situaţie în care vă despărţiţi? Ce se va întâmpla mai târziu în familie, atunci când mentalitatea "unui spirit de aventură iresponsabil" va fi înlocuită cu raţiunea că relaţiile intime sunt lucruri care transformă psihicul şi impregnează o amprentă de neşters naturii umane. Relaţiile intime creează "link-uri" nedorite, ce se vor resimţi cel mai bine mai târziu, în familie, ca în oglindă de către celălalt partener... toată viaţa! Acest lucru va fi o adevărată "fractură" mai târziu, iar în acest sens statistica divorţurilor nu minte...
Spre deosebire de alte experienţe devenite amintiri, experienţele păcatului (în special când e vorba de o relaţie a trecutului) nu se uită niciodată (...), şi cu cât lovesc mai mult în normele morale, cu atât vor avea un efect mai copleşitor asupra respectului reciproc şi liniştii unei familii!
În mod aparent paradoxal dar logic, aceste experienţe-amintiri devin cu atât mai frustrante (substrat pentru gelozie) odată cu trecerea timpului, rămânând mai târziu întipărite în sufletul "celuilalt" partener (...), aşa cum într-o cameră, posterele ar deveni permanente!
Nu este la voia întâmplării faptul că pentru începerea vieţii intime, Divinitatea a lăsat căsătoria şi nu altceva. Motivul este justificat prin consecinţe şi nu prin capricii...
Mare greseala vrei sa faci! Acum ţine la tine? Wow... Esenţial este însă pentru cât timp...
Acesta este "tratamentul" obişnuit pe care sunt în stare să-l ofere astfel de animale libididoase... să reuşească să te constrângă să ajungi "bic-ul" lui pentru 10 utilizări, fără mustrări din partea lui.
La sfârşit urmează să "împacheteze" frumos relaţia şi să te convingă la fel de frumos că nu mai merge...
Atunci când într-o relaţie nu se menţionează nimic legat de "relaţie serioasă", "relaţie de durată", "cerere în casatorie", orice legat de "casatorie", etc. Nu este bine!
În astfel de situaţii relaţia este sortită eşecului.
Numai fundamentarea pe principii sanatoase (legate de căsătorie), pe ONOARE, pe DEMNITATE, poate oferi relaţiei siguranţă!
Altfel, fata nu "va reuşit" decât şă-şi treacă în "C.V." faptul că a fost folosită şi că viitorul său soţ, pentru o viaţă va şti că ea s-a lăsat "folosită", o tură, două, trei, sau ani de zile...
Va fi o familie minunată şi vor trăi amândoi în pace şi linişte sufletească până la adânci bătrâneţi! De unde!
Buna. este clar ca te foloseste!
Exista baieti care numai asta urmaresc. dupa care te lasa fara nici o mila!
Si eu am avut un iubit care avea intentiile astea si m-am despartit de el pe loc. de atunci urmaresc cu foarte mare atentie intentiile si daca ma iubeste cu adevarat
Sfatul meu: spune-i ca nu esti pregatita si ca nu vrei sa o faci... daca nu te intelege desparta-te de el!
Tu chiar nu vezi ce se intampla?
El vrea sa profite de tine! Are sentimente false iar el pentru tine este aerul care-l respiri...
Iti dai seama cu cate o facut-o daca nu mai este virgin?
Te pup, si ai grija de tine
Hii :* ...Mda tipul asta nu-i de nasu' tau. Majoritatea baietilor doar asta vor sa te foloseasca. Sa nu faci asa acum P.s : Ma refer la ani astea! Sa sti ce nu e bine deloc pentru ca ai o varsta frageda.Si lasa-l pe baiat incearca sa-l uiti ca mai sunt 1. 3000 sau pate chiar mai multi P.s: Sunt mai multi! Ca nu-i ultimu'. Deci pastreaza-te pe mai tarziu pe la 18...Succes
Tu, gandeste-te ca ai 14 ani! DOAR 14! vei avea timp sa experimentezi toata viata. in plus, 2% din relatiile incepute la varste asa fragede dureaza in timp. parerea mea e ca nu merita. eu am avut un prieten timp de un an si jumatate si am putut si fara sex (nu spun ca nu ne-am jucat un piculet mai mult, dar nu s-a intamplat, practic, nimic). take care.