| MrsBrunetzyka a întrebat:

Fara voia mea, ma cuprins un fior al dragostei. La scoala, la parter sunt 4 clase : 6A, 6B, 6 C, 6D. Eu sunt de la 6 C si imi place de un baiat de la 6 D, care in trecut m-a luat la misto, m-a batut cu zapada, dar am uitat. Si acum, simt ceva pentru el. Si acum tot parterul stie ca ma place baiatul asta, fiindca mi-a spus o fata : " X [ numele baiatului ] te placeee". Si cum a zis-o de-au aflat toti : in gura mare, pur si simplu a tipat pe hol. Chestia este ca baiatul asta nu stie ca si eu il plac. Eu iau in calcul si posibilitatea ca el sa-si bata joc. Dar nu cred. Intrebarea mea este : Cum pot sa-l atrag mai tare?
Nu vreau sa primesc raspunsuri gen : Nu esti prea mica? Sau altceva. Cer doar ajutor. Si vreau sa mi se raspunda concret, nu aberatii,.

Răspuns Câştigător
| soRyN_6579 a răspuns:

Ca sa ataragi un baiat incearca sa te faci remarcata in primul rand cel putin in ochi lui incearca sa vorbesti cu el si poate chiar sal cunosti, dai de inteles ca il placi dar intr-un fel delicat ca sa nu se intample nimic rau si incearca sa afli si tu daca acel baiat simte ceva pentru tine.
Ai mai multe alternative dar totul depinde de tine incearca sati foloseti acel farmec femininwinking pe care totte fetele il auwinking mai multe nu stiu ce sati zic big grin Sper sa te fi ajutat cu ceva :*

2 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Cand o sa ti se mai strige pe hol, striga si tu :si eu!

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Buna draga mea happy
Parerea mea e ca daca zice ca te place nu o zice in gluma;-)
Si cred ca ar fi o idee buna sa-i zici ca si u il placi.
Daca ai curajul cel mai bine ar fi sa ii zici in fata daca nu. roaga pe o colega sau doar da`i de inteles ca`l placi tongue