Cei mai buni recuperatorii sunt trupele speciale(mascatii)! glumesc! daca ea a ales sa fie cu cel mai bun prieten al tau, insemna ce ea pe el l-a les, ce sa ii faci!? iubirea sau atasamentul ei pentru tine trebuia, parerea mea, sa o faca sa nu renunte la tine; ca doar nu cred ca a luat-o prietenul tau cu jandarmeria din casa; si ea si-a dat consimtamantul! parerea mea este sa ii lasi in pace, sa iti menti relatia de prietenie si cu prietenul tau si sa o respecti si pe ea Si ce este al tau este pus deoparte! succes si sa auzim de bine!
In primul rand tipa nu tine la tine daca s-a pus cu un prieten de -al tau. In al doilea rand "prietenul ala " nu ti-e prieten adevarat daca a facut asa ceva. Nu vad de ce ai vrea sa-ti recuperezi prietena si nu vad de ce inca ai vrea sa vorbesti cu acel baiat.
Hai sa incepem cu inceputul spuneai ca ti-a fost furata de cel mai bun prieten, pentru inceput nu iti este prieten daca face asa ceva il al doilea rind nici ea nu e usa de biserica daca te lasa pe tine pentru unul din prietenii tai! Am o impresie ca sunt facuti unul pentru altu, ma rog tu cunosti situatia mai bine dar pentru tie o iubita care te lasa pentru prietenul cel mai bun, si pentru tie un prieten "bun" care iti fura iubita? Bafta!
O fata nu este o proprietate privata! Uite de aia ai ramas fara ea. In clipa in care ai sa intelegi ca si ea are sentimente si culmea ...chiar sa iti pese de ceea ce vrea, atunci o sa se intoarca la tine. Sfatul meu este sa mergi inainte, pentru ca nu are rost sa privesti inapoi. Te-a lasat ea dintr-un motiv, fie ca e din vina ta, sau vina ei, sau doar s-a indragostit de el. Agata o fata draguta. Invata din relatia anterioara si nu repeta greseala. Nu te plange niciodata si nu vb de fosta. Fetele simt disperarea dar sunt moarte dupa tupeisti
Eh ca tu ai refuza sa te combini cu una ce arata bine, chiar daca si prietenul tau ar peace`o. asta e, iti cauti alta si viata merge ianinte