| aleebuditza a întrebat:

Buna fete si baieti! Am o mareee problema dau fundita! deci mie imi place de un baiat il vad zilnic la scoala si este mereu inconjurat si nu stiu cum sa ii spun ca imi place de el? Faza este ca eu sunt mai timidasadsadsad

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu-i spune ca-ti place de el, arata-i.Priveste-l frumos si zambeste-i cand vezi ca se uita la tine. Daca ii placi, se va apropia el de tine.Nu-i greu.

2 răspunsuri:
| bunnylover537 a răspuns:

... Mai bine nu-i spune tu. Oi fi eu mai pe stil vechi dar nu mi se pare normal sa spui tu. Poti sa-l innebunesti, in schimb. Treci pe langa el rapid, asigurandu-te ca mirosi discret a parfum. Incearca sa te bagi in seama cu el(nu la modul disperat), sa gasesti un subiect comun de conversatie, sa discutati, da-i de inteles ca esti interesata, dar incearca sa nu pari dependenta de el - asta l-ar face sa-ti rada in fata, sau sa fuga de tine. Dupa ceva timp, in mod normal, daca si el simte la fel, ar trebui sa aduca vorba de o relatie. Daca nu, continua sa-i dai semne. Daca tot nu si nu, mai bine las-o balta.

| costin7 a răspuns:

Sa nu ii spui ca-ti place de el. Fa-l sa te placa si el si o sa-si deie el seama. spune-i bancuri amuzante, sa stai mai mult pe langa el si daca are vreo neintelegere cu ceva ajuta-l si nu-l contrazice nici daca zice ceva gresit