Salve! Pai e simplu, daca intr-adevar il placi si daca intr-adevar te place o sa va mai cautati, dar nu lungiti tachinarea si flirt-ul ca s-ar putea sa va plictisiti si sa se stinga flacara. E clar ca intre voi poate fi ceva dar unu dintre voi trebuie sa actioneze. Poate el e timid, incearca tu sa faci primul pas. Cat despre statutul lui social nu ar trebui sa te intereseseze, pentru ca saruturile si atractia nu costa nimic. Succes
Psihox Sunt fata si poza pe care o am il reprezinta pe cantaretul meu preferat.
Daca ai poza unui baiat si vorbesti despre pronumele personal ''el'' la persoana a treia, atunci inseamna ca vrei sa fiti doi homosexuali? Daca da, atunci stiu parintii vostrii?
Deci pe mine unu statutul economic m-ar interesa, nu ca sa am vreun interes de pe urma relatiei, dar nah... daca spui ca el intra la liceu, sunt putin mai mare ca el, deci cred ca tu esti cam micuta...cati ani ai?
Pai tomas. ea cred ca trece in clasa a 7`a nu?
draguta povestea ta
nu cred ca statutul economik e ceva foarte important...deocamdata
si mai ales daca sentimentul e reciproc.:X
eu cred ca ar fi mai bine sa incerci s ai o relatie cu el
Bafta!:*
Nu. mie nu`mi pasa de statutul economic al partenerului.atata timp cat tin la el.si ma simt implinita.fericita.norocoasa,alaturi de el nu e o problema. iar legat de povestea ta. daca colegul lui te-a intrebat inseamna ca te considera o fata ok si prin privirile lui poate vrea sa iti dai seama ca te place.chiar daca nu va cunoasteti asa bine.ar fi un semn ca trebuie sa o faceti. iar daca intra la liceu nu trebuie sa iti faci probleme. daca chiar te place si tu prin felul tau de a fi reusesti sa-l atragi si mai mult.atunci o sa fie numai al tau...eu cred ca merita incercat.nu ai nimic de pierdut. din contra poate ceva de castigat mult noroc:*
Logik ca trebuie sa te uiti si la statutul economic,,, adica in ziua de azi chiar daca il placi te place. il iubeste te iubeste uneori nu e d` ajuns fii realista fatoo! [ in ziua de azi IUBIREA nu tie de foamne. sau etc intelegi uh ]
Buna! Sincer? Parerea mea este ca nu ar trebui sa-l uiti fara sa incerci macar sa vezi daca ce simti pentru el poate avea un viitor. De ce nu atunci cand te vezi cu el sa il intrebi ceva banal. Prima zi asa maine asa, pana cand o sa fiti amici foarte buni. Ce ai de pierdut? Daca esti indrazneata, treci la subiect mai repede. Majoritatea fetelor sunt cu baieti din alte licee. Asta nu e o problema. Iar statutul economic conteaza in sensul sa nu fie chiar un neingrijit sau un cersetor. Si cred ca nu e chiar asa. Nu prea ma pricep la sfaturi dar mi-a placut povestea ta!
beausingurlamasamea întreabă: