| ofataanonima a întrebat:

Buna fetele as vrea sa imi incep viata sexuala? si vreau sa stiu dac doaree`?big grin shii lha`ce varsta ati facut prima data sex`?

Fundaa`

Răspuns Câştigător
| seppuku a răspuns:

Eu nu sunt fata dar iti zic cunostintele mele(si prietena mea a fost virgina si m-am documentat la vremea aia).Nu stiu cati ani ai dar e foarte bine sa astepti pana pe la varsta de 18-19 ani si sa alegi cu grija baiatul pentru ca nu il vei uita niciodata.De durut poate sa te doara asta depinde de la fata la fata.In momentul dezvirginarii himenul tau se taie un pic,exact ca si cum te-ai taia la deget si aia e durerea ce o vei simti.Dar fiecare are himenul ei si acesta poate fi mai elastic, mai dur, mai subtire etc.si in functie de asta vine si durerea.Dar desigur preludiul este extrem de important si cu cat esti mai uda jos cu atat aluneca mai bine.NU UITA sa fii foarte relaxata, daca iti este frica atunci muschii vaginului tau vor fi incordati si te va durea si mai rautongue.Mult succes si nu uita sa te protejezi! Ceau!

1 răspuns:
| cevacumva a răspuns:

Nu doare asa de tare si e o durere de moment doar.la apraope 17 ani.tu cati ani ai?