anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună fetele/băieților sunteți pro sau contra sexului oral?

15 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Neutru,din moment ce nu am experimentat, testat nu pot afirma ceva, asa e logic si rational, dar, consider ca acest lucru il facem de milioane de ani, drept exemplu sunt maimutele bonobo veri nostri genetici https://www.youtube.com/watch?v=yYB-fbIL3xE

| corbulalbrosu a răspuns:

MAREA lor majoritate sunt PRO. GARANTAT. big grin

| mihai69 a răspuns:

Pro orice e liber consimțit; contra față de lucruri făcute prin forță sau constrângere.
Inclusiv sexul oral.

| Hammurabi a răspuns:

Soțul vine cherchelit acasă și ca să nu-l certe soția se gândește să-i facă o partidă de sex oral. Se furișează în dormitor, se bagă sub plapumă și trece la treabă.
După ce rezolvă problema, merge la baie, dar rămâne perplex când își vede soția ieșind din baie.
– Cum ai ajuns aici?!? strigă el
– Ssss. Mai încet că o trezești pe mama.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pro, doar dacă igiena este respectată.

| Paul754880338 a răspuns:

Un adult pe jos, paseste, fara sa isi puna intrebari despre pasii facuti. Un bebelus se intreaba la fiecare pas daca este ok ce face, cere ajutor si confirmare. Cam asa si in acest caz.

| 90210 a răspuns:

Pe mine nu ma deranjeaza atata timp cat nu termina in gura mea. Mie nu prea imi place... poate nu se pricepe el...

| Lule a răspuns:

Pro

| Ivanescucristina a răspuns:

Unele nu fac că le este scârbă :-), după ce încearcă sunt în culmea fericirii :-D.

| lollip0p a răspuns:

Pro bineînțeles.

| doctorrusen a răspuns:

Mie imi place in ureche

| Ivanescucristina a răspuns (pentru doctorrusen):

Omule nu ai ce face decât să răspunzi la misto?

| doctorrusen a răspuns (pentru Ivanescucristina):

Nu rasp la misto.Nu e vina mea ca tu nu ai urechea larga

| Andreid10s a răspuns:

Contra, dupa parerea mea sexul oral este okay doar daca fata este one night stand dar daca iti este iubita nu prea simt ca este okay

| Cosmin86 a răspuns (pentru Andreid10s):

Sex oral inseamna si sa-i faci tu ei, nu doar ea tie laughing

Întrebări similare