Deci mi se pare superb cum vin cizme lungi cu blugi negrii dar despre bluza zic sa incerci ceva un pic mai indraznet.E doar o parere.Dar pe ansablu e super ok.
Din punctul meu de vedere nu e ok, pentru ca eu nu as putea sa merg in club fara tocuri, dar daca totusi preferi cizmele acelea foarte lungi si cu talpa joasa combina-le cu o rochie, sau o fusta din aceea cu talie inalta ( nu iti cunosc garderoba), dar in blugi si cizme te imbraci in fiecare zi, in club ar trebui putin mai diferit.
Blugii negri tip colant sunt ok pentru club, desi trebuie sa tii cont ca daca nu ii combini cum trebuie vor arata vulgari si de prost-gust.Prin urmare, nu prea merg cu cizme peste genunchi fie ele si cu talpa joasa.Este adevarat ca bluza tip fluture mimeaza ceva bun-gust dar in rest mi se pare ieftin.
Sfatul meu?
Daca tii neaparat sa iei blugii tip colanti, mai bine incearca niste pantofi cu toc sau niste platforme daca te simti mai bine in ele. Daca insa nu vrei sa renunti la cizme atunci opteaza pentru o alta pereche de pantaloni mai putin extravaganta si mai decenta.
Distractie placuta !