| ღ..*Addelly*ღ.! a întrebat:

Buna!
Fetele daca ma puteti ajuta cu o mica parere, sunt trista mi-ar place sa stea astfel lucurile.Adica:
Sunt cu prietenul meu de 3 luni cunoscandu-l de 1 an si ceva, tin la el si el la mine si ar face orice sa fiu fericita.
Insa deocamdata suntem la distanta de aproape 400 km ne-am mai vazut insa nu prea des din cauza caci nici el nu prea poate caci este sportiv si nu ii da antrenorul voie mai tot timpul.
Nu pot sa zic, vorbim toata ziua prin mesaje sau la telefon in fiecare minut insa mi-ar place sa fim unul langa altul. El ar veni si la mine insa nu se gasesc locuri de munca nu am face nimic pe cand in Bucuresti e altceva fata de la mine.
M-as duce si la el insa cel mai bine e sa fi tu cu el, pe cand el sta cu mama cu tata cu fratele ba vin nepotii...Nu mi-ar place.
Mie imi place linistea si sa nu depind de nimenii sa imi fac lucrurile cum vreau eu sa nu stau la dispozitia nimanui si asa e cel mai bine a fi tu cu persoana iubita.
Mama este plecata in Spania insa nu va sta nici ea o vesnicie acolo nici pe ea nu o pot parasi pentru ca pe mine ma mai are alaturi.
M gandesc ca in Capitala sunt mai multe sanse de a avea un servici pe cand la mine cam putine, asa cred eu.
M-am saturat de relatia asta prin telefon a devenit o obisnuinta, vreau o relatie cu adevarat insa sunt multe obstacole ale vietii care ne intampina.
Va multumesc caror si-au facut putin timp sa ma asculte!
O seara buna tuturor

3 răspunsuri:
| tinkerBELL_2566 a răspuns:

Iubita ce pot sa zic.eu ca femeie te inteleg si te sustin...incearca sa fi tare si gandeste-te ca daca dragostea voastra e cu adevarat puternica va rezista.Si lui presupun ca nu ii este usor si totusi nu renunta desi parerea mea ca un barbat s-ar plictisi mai repede decat o femeie si ar renunta. Dar daca vezi ca el trage de relatia voastra fa si tu la fel.Lasa timpul sa decida ce se va intampla intre voi. Dar orice ar fi, tu incearca sa te imbarbatezi si sa te gandesti ca poate in viitorul apropiat il vei avea din nou in brate strangandu-l la piept.multa bafta. te pupic

| sallysirop a răspuns:

Daca iubesti o persoana te bucuri de ea si prin telefon. chiar daca e mai greu... poate ca intr-o zi soarta o sa va aduca impreuna si nu vei mai avea aceasta problema. Pana atunci umple golurile din suflet cu prezenta lui verbala.

| Bianca18 a răspuns:

Vezi tu, relatiile la distanta aproape niciodata nu merg. Traiti vieti diferite, aveti alte anturaje, nu sunteti unul langa altul. Dar dragostea adevarata trece peste aceste obstacole si multe altele. Sunt cupluri in care unul dintre parteneri are probleme de sanatate, care poate nu se pot rezolva. Pe voi va desparte distanta, aceasta problema, gandeste-te ca se poate rezolva in timp. Vorbeste cu el despre asta, nu-l pripi sa faca o decizie, doar descarca-te. Nu uita, iubirea adevarata se poate numi asa cand amandoi trag de relatie. Daca il iubesti, lasa timpul sa decida ce va fi... fi tare, nu stii ce iti rezerva ziua de maine, poate va fi alaturi de tine. Bafta, ai grija de tine.