Eu zic ca atunci cand inchizi ochii simti profunzimea sarutului, te lasi purtat de val si arati ca ai incredere in persoana de langa tine.
poate pentru ca te izolezi de restul lumi( nu'i mai vezi) si creezi o realitate aparent izolata_ o intimitate _ cu pers cu care te saruti. :d
Depinde eu vad cand ma saruta o fata inchide ochi mereu verific ...
FundiTsA?
Ei bine e o chestie ciudata.cateodata asa iti vine.
eu nu prea am acest obicei. dar iubi meu da.mai e o chestie care stiu ca zice:,, cine saruta cu ochii inchisi acela se gandeste la altceva"-bine, dupa parerea mea o prostie, eu nu inchid ochii mereu, dar nu inseamna ca ma gandesc la altceva.chestia asta cu inchisul ochilor nu stiu cred ca e mai mult un instinct ceva, cateodata se intampla, cateodata nu.sunt curioasa de niste raspunsuri de la baieti
Pentru ca altfel te simti e mult mai placut mai romantic sa ai ochii inchisi.simti sarutul altfel parca te cuprinde asa cu totul mai ales daca este vorba despre un sarut luunngg french:X. se spune ca daca inchide ochii cand te saruta sau saruti iubesti persoana respectiva
Inchipuieti tu daca si tie ti-e deschis ochii si si lui, cum ar fi? Ar fi ciudat sa te uiti in ochii lui si el in a ta in timp ce isi baga llimba in gura ta . Cred ca ai inteles de ce se inchide ochi .
Iti vine automat sa inkizi oki crede-ma >:d< dar oricum e ceva foarte frumooooooooooooooos o sa fie de la sine
Eu zic ca atunci cand inchizi ochii simti profunzimea sarutului, te lasi purtat de val si arati ca ai incredere in persoana de langa tine.
anonim_4396 întreabă: