Lasă deoparte poezia.E cam demodată, iar mie sincer nu mi-ar place chestii de genu, adică texte romantice. Fetele din ziua de azi adoră chestiile amuzante și spontane.Ce ar fi dacă ai face-o să râdă, ai scoate-o pe afară și nu i-ai povesti mai multe despre tine.În legătură cu cadoul, poți să-i iei brățara și ciocolata.Pa-pa!
Frumos gest din partea ta. Ti-as mai putea da o idee.
Un trandafir rosu. O pereche de cercei, ceva foarte micut si delicat, iar ideea cu poezia este o idee foarte reusita
De ce toata lumea face treaba asta (ideea de a darui un cadou ) asa de simpla?! GATA!" Ma duc ii iau o floare ii spun c-o iubesc s-am scapat."Mie una imi place atunci cand primesc un cadou indiferent ce este sa fie daruit cu dragoste, sa vad sclipirea aia in ochi si emotia . Apreciez foarte mult cand cineva munceste la acel cadou... poezie?! Se numeste romantism dar se pare ca am uitat ce inseamna, ce reprezinta si cu se "mananca" :* Am tremurat cand cineva a cantat o melodie de dragoste special pentru mine, mai ales ca eu nu sunt cu dulcegariile dar a fost superb. P.S : Alegerea facuta e cel putin perfecta!
Un trandafir rosu, semnifica iubirea. Si o ciocolata, ca dragostea trece prin stomac
Faza cu poezia nu stiu daca o sa mearga. Daca ea nu te place, probabil doar va veti simti amandoi naspa.
Da-i o floare. Daca iese ceva bun dupa asta, o sa ai timp sa-i dai si ciocolata, si poezia...
Hmm... Suna bine:
-o bratara/un colier(dar nu uita sa-i pui tu colierul sau bratara la mana, nu i-o tranti in fata)
-o ciocolata
-un trandafir roz/rosu
Aaa... Si renunta la faza cu poezia. Mai bine ii legi de floare un biletel pe care scrie:''Te iubesc! Cu drag,...''.
Succes!
Faza cu poezia poate da nasol
Pe mine sincer un trandafir+un te iubesc muult m-ar impresiona placut si bratara e o alegere buna
Bn faza cu poezia nu stiu daca e tocmai buna. Dar bratara si ciocolata sunt bune, dar ai putea sa-i iei un trandafir si o ciocolata "I LOVE MILKA"
Da este o idee buna(de preferabil o poezie si un lantisor/bratar care sa simbolizeze iubirea)