Lol, de ce fete? Intrebi o fata ce doreste un baiat? Nu ar fi logic sa intrebi un baiat ce-si doreste un baiat? Fetele de obicei se gandesc tot la chestii feminine, cum mi-a facut o fosta cadou un animal de plus (de ce as dori asa ceva?).
Depinde ce relatie ai cu el. Daca ai ajuns sa ai si o relatie intima si puteti sa faceti ce doriti atunci recomand o costumatie super sexy si o seara mai "salbatica". Dans, chestii, sa se simta in centrul atentiei.
Daca relatia nu e de genul acela atunci ar fi trebuit sa-l cunosti mai bine ca noi si tu ar trebui sa faci efortul sa STI ce doreste. De ex: ii place fotbalul si mai exact o echipa anume - atunci cumpara orice gasesti cu numele sau stema echipei. sau ia tu ceva si pune stema pe acel obiect. Ii plac jocurile? afla care si-l doreste si incearca sa-l cumperi (sunt site-uri online care ofera reduceri mari in caz ca nu e scump), se duce la baschet, fotbal? cumpara ceva care are legatura cu asta. Vrei un lucru care sa-l faci impreuna cu el? De exemplu sa joci tenis sau ceva ce consider ca ii place si lui? atunci cumpara niste palete mai ieftine... etc etc etc
Ok valabil si pentru baieti sa nu va simtiti discriminati Am ajuns si la o relatie intima de aproape 2 ani. Am mai facut si ce zici tu...alte idei?
Pai poti sa il astp cu cina frumos doar cu lumanari in toata casa...tu imbracata intr.o lenjerie foarte sexy culoarea lui preferata, cu niste tocuri in picioare, melodiile voastre...
Gandeste-te mai bine ce i-ar trebui prietenului tau legat de procesul sexual. Poate gasesti solutia pana la ziua lui.
Am o idee. Iesiti in oras, imbraca-te cu o rochie mai mulata si niste tocuri frumoase. Mancat ceva etc si ajungeti acasa. De acolo il iei si tu usor usor pana ajungeti la lenjerie intima, asa frumos, dar nu-l lua din prima Bafta.
Imbraca-te si tu decat intr-o rochita mai sexy decat s-ar astepta si niste tocuri inalte, si mergeti la un restaurant sa luati cina sau intr-un club sa dansati; pe la sfarsitul serii ii bagi mana pe sub rochie si cand va vedea ca nu ai nimic, va fi in al noualea cer ps: ai grija cand te asezi. sper ca am ajutat