| Harlow a întrebat:

Buna fetele. This is for you, dintre omul care a plecat sa faca un rost pentru tine, care iti permite sa te dezvolti, asta insemnand sa-ti continui studiile si iti respecte dorintele, un om care a plecat sa munceasca pentru a face rost de tot pentru confortul vostru, dar asta consumand timp, timp in care nu ne-am vazut si din partea mea care am la munca un program destul de urat si multa munca( fiind obosita clar chef de vorbit cu el pe net mai aveam eu. ) si plus problemele personale, m-au facut sa ma racesc enorm si nu stiu daca se mai poate continua, asadar, dintre omul asta si ideea de a termina-o si incercand cu altul, ce ati alege? E posibil sa se "reaprinda flacara"? Am construit planuri si idei si simt ca mi-ar parea rau, mai ales ca mai sunt cam 2 luni pana se termina cu distanta si totul e gata, ne mutam impreuna si realizam planurile. Sunt in impas, ma gandesc de ceva zile...

Răspuns Câştigător
| GirlOnline81 a răspuns:

Dintre iubire si recunostinta, as alege intotdeauna iubirea. Sigur... la mine nici nu s-a pus vreodata problema sa fiu recunoscatoare, material vorbind, vreunui tip. In ceea ce te priveste, asta cred: ca simti o mare recunostinta fata de "omul plecat", si cam atat.
In concluzie, alege ceea ce vrei/simti, dar nu uita: cand alegi, fa-o corect.

13 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă a plecat cu gândul la tine și la un viitor comun, să mai aștepți.

| Andreeush a răspuns:

În astea două luni ar trebui să pui mâna pe cartea de română.

| Hammurabi a răspuns:

... și în astea 2 luni ai putea să înveți să scrii că poate îți va folosi vreodată în viață.

| Harlow explică (pentru Hammurabi):

Nu vad sa fi gresit ceva, daca erai tu mai destept, iti vedeai de treaba ta sau incercai sa mergi pe subiect
.happy

| Hammurabi a răspuns (pentru Harlow):

Păi ai avut si un subiect?
Că e greu de înțeles ceva din ce-ai scris. laughing

| DanyDav a răspuns (pentru Harlow):

Nu inteleg de ce te-au atacat!
Cat despre ceia ce ar trebui sa alegi tu, simplu alege ce iti place, ce iubesti.

Răspuns utilizator avertizat
| sofisis a răspuns:

Nu mai ai rabdare 2 luni ca sa vezi la fata locului cum stau lucrurile? Sau deja a aparut acel "altul"?

| Raven a răspuns:

Eu aș mai aștepta alea două luni, dacă tot te hotărăști s-o termini cu el, cred că merită să i se spună personal, nu prin email ori SMS. Poate că, cine știe, revederea va reaprinde scânteile inițiale, dacă acestea chiar au existat, că-mi vine greu să cred că distanța și problemele pot ucide o iubire reală. Thomas Mann a spus că "Depărtarea e ca vântul, stinge focurile mici şi le înteţeşte pe cele mari." Dacă l-a stins pe al vostru, nu era chiar așa de mare, nu?

| ThyDoom a răspuns:

Așa mult îl iubești, încât nu mai ai răbdare 2 luni?
Ai răbdare să se întoarcă. Cred că ăsta e cel mai bun sfat.