Important e ce iti place tie si ce iti doresti tu. Ca sa gasesti un baiat care sa te placa pentru ceea ce esti nu cred ca ai nevoie de machiaj si alte chestii din astea. FiI tu si ai incredere in tine. Esti naturala si esti frumoasa asa cum esti. Baietii s.au cam saturat de fetele astea "de plastic" cu fete de papusi. Vor sa.ti vada adevarata fata, asasa ca ai incredere in tine. Nu conteaza ce zic ceilalti. Explica.le ca iti asa iti place sa fii si sa arati si ca te simti foarte bine in pielea ta.
Ramai asa cum esti. Baietii te vor aprecia pentru naturalete.
Pai foarte bine spuele ca nu vrei si gata sincer daca nu te machiezi nu o sati aopara riduri asa de repede ca la altele si o fata simpla e si-o una simpatica sunt baieti care asa prefera fetele mi bine simple decat cu o lopata de machiar cati bagi mana prin fond de ten pan la cot sai simpti fata .E bine spune-le sa te lase in pace ca mai bine simpla decat cata vopsita si cu riduri pe la 20 de ani.
Eu sunt ca tine,nu i-mi place sa ma machiez si chestii din astea, dar consider ca daca as incepe sa ofac atunci m-as simti mult mai bine.Atunci cind esti mai draguta totul merge bine si tu te simti extraordinar si chiar daca ar fi cazul sa te machiez ai putea sa o faci asa incit nici sa se observe,dar rezultatul sa fie uimitor,incerca, in fine, tu o sa decizi ce e mai bine pentru tine. Succes!
Eu inteleg ca vrei sa fii mai naturala dar mama verisoarei tale poate vrea sa te ajute sa-ti gasesti si tu un prieten, poate vrea sa te ajute. Vorbeste cu ea si daca nu inceteaza cu criticele no mai baga nici tu in seama.
WTF? Ce e mai important? Sa te simti tu bine in pielea ta, sau sa ii faci pe cei de langa tine sa se simta bine?
Este logic. ceea ce iti doresti tu conteaza doar ca intr-o lume care frumusetea exterioara este baza toti te vad ciudat fara o tona de fond de ten, o lopata te tus, o galeata de dermatograf si un butoi de fixativ in par si toate astea pentru ce? ca sa atragem persoane de sex opus, sa avem o aventura de o seara cu acea persoana ...este important ca cel care te place sa te placa pentru cum arati tu dimineata cand ai parul ciufulit si nici un pic de machiaj iar daca tu arati toata ziua ceea ce esti este foarte bine eu te admirca ai curajul sa fi TUfelicitari si nu asculta pe nimeni decat pe tine
Spunele ca frumusetea interioara conteaza cel mai mult, si oricum frumusetea naturala exterioara este cea mai frumoasa.Si zile ca trebuie sa termini o scoala, o facultate nu sa te urci pe baieti!