anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna fetelor, am avut contact sexual cu iubitul meu, iar el pe degete avea sperma și mi le-a băgat in vagin adânc, este posibilitatea de a rămâne însărcinată?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Pentru informarea ta corecta, exacta si precisa, trebuie sa stii/sa afli ca sarcina NU se poate forma ORICAND asa cum cred foarte multi. Fiecare fata sau femeie dar si baiat sau barbat indiferent de varsta lor, atunci cand au ajuns/sunt in acel moment in care urmeaza sa-si inceapa viata sexuala, ar trebui sa fie cat mai bine informati si sa cunoasca foarte exact si precis intregul proces si mecanism de formare/producerea a unei sarcini. De asemenea ar fi fost bine ca inainte de a incepe sa intretii jocuri sexuale sau chiar contacte sexuale, sa fi fost deja bine informata, sa stii ca pentru a se forma/lua nastere o sarcina, in mod OBLIGATORIU trebuie sa fie intrunite minim 2 CONDITII absolut OBLIGATORII, cu precizarea ca acele 2 conditii trebuie sa se produca in acelasi timp, simultan/concomitent si anume :
1-) In primul rand trebuie sa afli/sa cunosti ca femeia poate sa ramana insarcinata NUMAI/DOAR daca sexul sau pettingul este practicat in una sau toate cele 4-5 zile ale PERIOADEI FERTILE situate inaintea zilei de OVULATIE, sau fix in ziua ovulatiei cand OVULUL VIABIL este eliberat din OVAR in trompa uterina. Doar in acel caz si doar in acel moment se poate produce fecundarea ovulului de catre un spermatozoid care poate sa provina NUMAI din sperma si NU din lichidul preejeculator.
2-) Formarea/producerea sarcinii devine posibila NUMAI in acel caz in care sperma ajunge in mod obligatoriu si sigur IN VAGIN (indiferent de cantitate) intruna dintre cele 4-5 zile considerate ca reprezinta perioada fertila a ciclului menstrual. Fiindca nu ai prezentat informatiile strict necesare cum ar fi; data la care a inceput ultima menstruatie, in a cata zi a ciclului a avut loc joca amintita, tipul ciclului menstrual, adica sau NEREGULAT si mai ales care este de obicei lungimea ciclului mensytrual ca numar de zile (nu menstruatia), intr-o astfel de situatie formularea unui raspuns cert si catusi de cat si precis si corect, din nefericire NU se poate oferi. Multa sanatate!

6 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

E aproape anormal ce a facut, poate ar fi cel mai iebine sa renunti la el, pana nu ramai gravida, sau cine stie mai ce!

| Ionela2243 a răspuns (pentru PsihoSex):

Draga mea, nu ești in măsura sa îmi dai sfaturi despre relația mea, îmi poți rapsunde la întrebarea pe care am pus-o, nu cu totul altceva. Seara faina!

| Baddboy a răspuns:

Este o posibilitate

| Violleta2022 a răspuns:

Orice este posibil, mai ales daca erai in perioada fertila!

| Andreeush a răspuns:

Dacă erai în perioada fertilă există riscul de a rămâne însărcinată.

| Plato a răspuns:

O sa avem un nepotel, destul de probabil.