Daca ai citit conversatia si nu era nimic iesit din comun, cred ca te agiti degeaba. el ti-a trimis altceva pentru ca te cunoste, stie cum reactionezi si nu a vrut sa te enervezi mai tare. nu cred ca te-a "minitit" adica daca tu nu citeai mesajul adevarat si citeai doar ce ti-a trimis el sunt sigura ca aveai mai multe indoieli. si ce daca au vorbit? nu e ceva grav. nu te mai stresa din cauza asta ca o sa il enervezi maxim
Nu-i treaba ta.
Omul nu mai are viaţă socială dacă e împreună cu tine?!
Nu mai are voie să vorbească cu nici-o persoană de sex feminin de pe planetă?!
De ce te minte? Ştie cât eşti de posesivă şi de... încât să ascundă adevărul de tine, că ştie cum o să reacţionezi.
Cand o persoana iti intra inima de acolo nu va mai pleca niciodata,el o are in inima ca un vechi sentiment,pentru tine are sentimente aprinse,gelozia ta da dovada de neincredere,si baietii urasc treaba asta,nu lasa trecutul sa iti joace feste, prezentul este o binecuvantare, ceau bafta, crede in tine, tu deti controlul
Daca zici ca nu a fost cine stie ce pentru ce te agiti? Pentru ce faci cearta? Intr-adevar reactia lui nu a fost una tocmai corecta dar si tu ai fi putut sa ii spui direct fara sa iti mai complici atat viata. E vorba de trecutul lui si poate nu e pregatit sa il imparta cu tine, de aia s-a "ascuns". Nu mai face din tantar armasar unde nu este cazul.
Spune-i ca stii tot ce au vorbit si stii ca te-a mintit si ca nu te intereseaza.Indiferenta ta o sa-i dea de gandit.
Dar ce au vorbit ei de fapt? Poate chiar nu a fost nimic exagerat ( totusi, au fost impreuna... AU despre ce vorbi... ) si tu pur si simplu te agiti prea tare!
Faptul ca el a ascuns si nu mi-a aratat conv. ceeea dar a pus el una din cap... era sc asa: Eu stiu unde tu tariesti, miinele sus kiloteii jos..si era si un sunet pe skype el a sunat-o pe ea si au vb pe skyp.
Si acuma imi dau seama si ma pune pe ginduri ca poate chiar de cite ori m-a mintit si eu nu vedeam dar acuma nu ia mers...nu stiu ce sa fax
Ori esti tu prea posesiva si te agiti din nimicuri ori el iti ascunde ceva. Ma rog, acum daca tot ai citit si stii despre ce este vorba, tu esti singura care poate stabili daca e bine sau trebuie sa iei masuri. Daca nu vei VORBI cu el nu se va rezolva nimic de la sine. Bafta.
Sper ca nu are nimica parerea unui barbat , pai are 2 itelesuri aceasta treaba : 1 ar fi ca el te place foarte mult si nu vrea sa te supere prin faptul ca vorbeste cu fosta si 2 se poate sa vrea sa te insele, insa de asta nu poti fii sigura, vezi cum evolueaza conversatia dintre cei 2 (sau daca nu evolueaza) sper ca te-am ajutat
Prietenul meu a invatat psihologia 2 ani de zile si stie foarte bine cum sa minta pe cinev diferite o poate face, si eu de abia aseara mi-am dat seama ca el posibil vb si poate si a iesi fara sa stiu eu
Pai si eu sunt psiholog de felul meu, eu zic ca iti ascunde cu un scop pe care trebuie sa il afli ai grija sa nu te atasezi prea tare de el
Ori ce miscare si ceva urit ce face el... ma doare foarte mult
Vezi, de asta nu e bine sa te atasezi prea tare de o persoana, trebuie neaparat sa afli ce vb cu fosta si ce iti ascunde Nu te mai macina din pricina lui ca nu te ajuta
Faptul ca i-ai citit mesajele da dovada esti putin prea posesiva... acum depinde de ce scria in mesaj, uneori poti interpreta gresit chiar daca pare absurd. Incearca sa nu te certi cu el, incercati sa vorbiti liber despre acest subiect, fa-l sa-ti zica adevarul.