N-o sa se opreasca,stai linistita.
Dusurile reci mai dau uneori acest rezultat si impreuna cu pastilele de raceala pe care le-ai luat s-a ajuns la situatia asta. Febra,la fel,a avut si ea un rol, sangele care ar fi trebuit sa se elimine si-a schimbat culoarea, dar probabil ca toate astea s-au intamplat dimineata cand te-ai trezit si te- a ingrijorat aspectul.
Isi va reveni si la culoare si la fluiditate, daca inca nu a facut-o, nu se opreste din senin.
Da,daca are un vasoconstrictor (ca sa te ajute sa respiri si sa ti se desfunde nasul) in compozitie, el e de vina.
Vasoconstrictia inseamna micșorarea diametrului vaselor sangvine prin contracția fibrelor musculare netede din pereții lor (ceea ce are drept rezultat reducerea afluxului de sânge).
Cauza, oricum, e la el.Schimba-l cu altceva, poti?
Culoarea inchisa este din cauza ca elimina microbi, ca ai racit. Nu se opreste din cauza la raceala, nici dus. Dar este posibil sa faci febra si sa racesti in timpul menstruatiei si inseamna ca ai nevoie de vitamine si odihna.
Am avut febra destul de mare, am luat și o groaza de pastile, da nu s-a oprit însă continua sa vina, are o culoare de maroniu, cred ca se datorează tot răcelii
Teodora_2223 întreabă: