| Corina64 a întrebat:

Buna fetelor, am o întrebare legată de menstruație, ieri mi-a venit menstruația, la data care trebuia însă prima zi a fost totul in regula am avut crampe, am luat un antiinflamator. Sangele avea o culoare rosiatica si intr-o cantitate normala. Tot ieri m-a luat răceala, am făcut febra, am luat pastile si spre seara mi-am făcut un dus cu apa puțin mai rece. Azi am constat ca menstruația a venit intr-o culoare închisă, maronie spre negru, sângele fiind foarte gros. Este posibil ca din cauza răcelii si a dușului rece sa se oprească menstruația?

13 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

N-o sa se opreasca,stai linistita.
Dusurile reci mai dau uneori acest rezultat si impreuna cu pastilele de raceala pe care le-ai luat s-a ajuns la situatia asta. Febra,la fel,a avut si ea un rol, sangele care ar fi trebuit sa se elimine si-a schimbat culoarea, dar probabil ca toate astea s-au intamplat dimineata cand te-ai trezit si te- a ingrijorat aspectul.
Isi va reveni si la culoare si la fluiditate, daca inca nu a facut-o, nu se opreste din senin.happy

| Corina64 explică (pentru greece12):

Aștept încă sa văd dacă o sa și revină, pana acum nu s-a schimbat nimic, aproape ca s-a oprit de tot.

| greece12 a răspuns (pentru Corina64):

Sper ca nu ai si dureri de cap.
De revenit o sa-si revina, nu poate sa dureze o zi si atat, mai ales daca a venit la data asteptata si a inceput fiziologic!

Am dureri de cap, țin sa cred ca sunt de la răceala

Ia un depon daca te doare foarte tare capul, fa un dus mai caldut, nu fierbinte, bea un ceai bun cu lamaie si baga-te in pat.
Continui sa iei pastilele pentru raceala? Citeste prospectul la efecte secundare, o explicatie trebuie sa existe!

Este posibil sa influențeze ciclul, am luat acel algocalmin fiole pentru febra, cred ca m-a afectat destul de tare

Da,daca are un vasoconstrictor (ca sa te ajute sa respiri si sa ti se desfunde nasul) in compozitie, el e de vina.
Vasoconstrictia inseamna micșorarea diametrului vaselor sangvine prin contracția fibrelor musculare netede din pereții lor (ceea ce are drept rezultat reducerea afluxului de sânge).
Cauza, oricum, e la el.Schimba-l cu altceva, poti?

O sa încerc sa iau altceva pentru febra, va mulțumesc oricum de sfat

Bea un lapte cald, o ciocolata cu lapte fierbinte, e mai sanatos decat ceaiul.
Sper sa treaca repede raceala asta a ta!♥

O sa încerc și eu sper sa mi treacă ❤️

| oglindasultanului a răspuns:

Culoarea inchisa este din cauza ca elimina microbi, ca ai racit. Nu se opreste din cauza la raceala, nici dus. Dar este posibil sa faci febra si sa racesti in timpul menstruatiei si inseamna ca ai nevoie de vitamine si odihna.

| Corina64 explică (pentru oglindasultanului):

Am avut febra destul de mare, am luat și o groaza de pastile, da nu s-a oprit însă continua sa vina, are o culoare de maroniu, cred ca se datorează tot răcelii

| Corina64 explică:

Am avut o sângerare normala timp de o zi, fără întârzieri, nu văd legătura