anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna fetelor. Am o intrebare legata de venirea ciclului menstrual dupa efectuarea unui avort. La cit timp dupa interventia chirurgicala ar trebuie sa vina?
Peste 3 zile este fix o luna de cind am avut aceasta interventie, nu am avut complicati nimic a decurs totul vine. Cum am mai spus peste 3 zile este fix o luna si nu am nici un semn premenstrual, se presupune ca ar trebui sa vina in data cind a avut loc avortul.
Precisez ca dupa aceasta m-am protejat, doar odata neam jucat cu prietenul meu insa nu a ejaculat nici in mine nici afara adica nu a avut loc ejacularea. Insa odata dupa ce a ejaculat in prezervativ, la scot si nu s-a spalat pe mini si a bagat doua degete in vagin. apoi am fost la baie si pe urma mam spalat acolo poate sa fie ceva?
Deci intrebarea mea la cit timp ar fi normal sa imi vina menstruatia.

2 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Am să-ţi răspund chiar dacă NU sunt fată happy

În general, menstruaţia ar trebui să vină cam la 4 săptămâni după avort!
Totuşi, DEPINDE de fiecare organism în parte...

De asemenea, mare ATENŢIE la "joculeţele" pe care le practicaţi ( aşa cum spunea şi @Felys ).

Toate cele bune.

| Felys a răspuns:

Ar trebui sa vina normal, la 28 zile, numai ca poate nu stiai, dar dupa un avort se ramane extrem de usor iar insarcinata, mare greseala cu jocurile astea nevinovate