| picsssie a întrebat:

Buna fetelor.Am o intrebare pentru voi, am o prietena are 11 ani si cateva luni thinking Unele colege de ale sale piept deja de poarta sutien.Intrebare e ca

INca nu cresc sanii. Din ce cauza?

E ia mai mica, la cati ani v-a crescut pieptu thinking

FUndita la cel mai bun raspuns ~

Răspuns Câştigător
| xXx_6966 a răspuns:

Sanii incep a creste intre 10 -14 ani...nare pentru ce isi face griji...ii vor kreshte si ei,, e cunosc o prietena care are 15 ani si de abia iau inceput a creste,, fiecare se dezvolta diferit,,
Funda>?

7 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Cum din ce cauză? Din cauză că are 11 ani.
Fiecare se dezvoltă în felul lui. Să își bage mințile în cap, nu are ce face cu sânii mari la 11 ani.

Apropo, de ce nu recunoști că e vorba despre tine? "Prietena mea face." "Prietena mea drege." "Prietena mea zice." "Colegii prietenei mele spun." Când o să vă săturați de asta?

Baftă

| Acadeeeaa a răspuns:

Decat ca la vacahappy. mai bine asa:*!

| cherrybomb a răspuns:

Depinde si de cat de dezvoltata este prietena ta.
incepe sa ii creasca sanii. deoarece este mica si este in crestere.
si tipele alea nu trebuie sa poarte sutien ci bustiera asa este recomandat. pentru varsta lor

| LifeFail a răspuns:

Are abia 11 ani, mai are destul timp să se dezvolte. Nu are de ce să îşi facă probleme.
Baftă!

| LoveAngel223 a răspuns:

Depinde la unele fete cresc mai repede la altele mai tarziu...mie a inceput sa-mi creasca de la 11-12 ani.O sa-i creasca si ei...ori cum acum nu este motiv de ingrijorare pentru ca este mica.

| DorDeL a răspuns:

Reformuleaza :am 11 ani si cateva luni si nu am tsatse.e o tragedie daca nu le am mari pentru ca vreau sa ma fac curva de acum si vreau sa am cu ce.doamne la ce le sta mintea la 11 ani :l

| doareu_9473 a răspuns:

Pai depinde happyoricum se poate intampla foarte curandhappy