anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună fetelor.Am o mare belea.Am facut dragostea cu iubitul meu in Iunie, doar şi doar cu prezervativ.Nu s-a rupt, de fiecare dată le verificam. Mă îngrijorez deoarece nu mi-au mai apărut problemele.Am deja 3 săptămâni de întârziere.Am făcut 2 teste şi au ieşit negative. Mi-am început viaţa sexuală şi mă gândesc că poate de la asta.
Acolo jos sunt uscată si mă dor sânii de aproape 2 saptămâni(ceva normal la mine înainte de menstra), dar îmi este frica. Voi ce părere aveţi? Sarcină? Mi-e frica deoarece tot aveam impresia ca prezervativul se tot ridica ori era pielea de pe penis.Adica daca se rula 2 cm putea sa iasa de tot nu? Mi-e frica.

AAAAAA.Chiar dacă am folosit prezervativ, când a ejaculat a scos-o. Într-un fel am folosit si prezervativ si metoda coitului intrerupt.

Răspuns Câştigător
| ioanadanny a răspuns:

Stai linistita ca nu poti fii insarcinata. poate fii o dereglare de hormoniwinkingsi daca tu zici ca o scoate afara cand a ejaculat atunci don`t worrywinkingstai linistita ca iti va veni menstrutia.

4 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Ați folosit două metode simultan, chiar nu ai de ce să îți faci griji!
Sarcină în mod sigur nu este, însă poate fi vorba de o răceală sau un chist ovarian. Dacă, de obicei, aveai menstruația regulată, 3 săptămâni întârziere sunt o perioadă foarte mare de timp ce necesită neapărat vizită la medicul ginecolog.
Baftă!

| elena a răspuns:

Ti-am citit toate intrebarile, din 5, 4 sunt cu aceeasi problema si toate au date diferite in ceea ce priveste contactul sexual cu iubitul tau, asa ca ma cam indoiesc, ca nu esti insarcinata, iar o intarziere a CM de 2 saptamani arata acest fapt.

| Karolinex3 a răspuns:

Ahh. Sarcina. Nu stiu exact. Ar fi posibil. Daca nu stiu parinti fa-ti o programare pe ascuns la un ginecolog. Iti recomand sa stii sa minti bine. laughing. Ma rog. fa`ti programare la un ginecolog. Dutw cu parintii, cu o prietena, cu iubitul tau.

Daca intr-adevar esti insarcinata, MENTIONEZ CA AVORTUL NU E O SOLUTIE!
Mai bine il nasti. Atunci ai o decizie. Ori il cresti ori il dai spre adoptie.

Ai grija de tine. Succes.

Karolina love struck

| Paradissss a răspuns:

Nu prea cred ca e sarcina.Stai linistita draga.Probabil ceva intirziere de la organismul tau...La mine este exact asa ceva in unele cazuri cind am relatii cu iubitul si la fel am folosit metoda care si tu.Fii pe pace nu e nimic grav)