Uitarea necesită timp draga mea, aşa că tu mai ai sentimente pentru el şi nu îl poţi uita.
Nu te mai gândi la el, ocupă-ţi timpul cu ceva frumos, fă un sport, ieşi în oraş, zâmbeşte şi lasă pe altcineva să te facă fericită.
Te pup.
Uite daca te ajuta ia o coala de hartie A4 si scrie numele lui pe ea. Apoi indoaie pe doua si rupe-o si fa asa pana nu mai ramane nimic decat bucatele mici. Apoi zi-ti Pentru ce sa-mi aduc aminte de un om care m-a mintit si m-a ranit? Pentru un dobitoc care nu merita absolut nimic si eu i-am dat toata dragostea mea? Care a fost rasplata pentru dragostea mea?
Daca ai poze cu el, punele undeva ascunse bine de tot si crede-ma ca cu timpul vei uita.
Draga mea, probabil ca stii si tu ca tot ce-i mult, strica tot, dar absolut tot.Ar trebui sa ai masura in toate, pentru ca tu il vezi perfect, normal, dar nu uita ca dragostea trece si prin stomac si cand o sa il uiti, o sa-ti dai seama ca nu s-a meritat deloc.Iti dau un mic sfat, sau o mica idee.Rupe orice legatura cu el,iesi in oras cu prietenele tale,fa cunostiinta cu persoane noi,pe scurt:fa-ti un anturaj nou! Ocupa-ti timpul cu desenat,canta,asculta muzica,danseaza,fa sport, alearga, orice. Si chiar daca nu ai sentimente pntru alti baieti, vorbeste cu ei deschis si explica-le, poate te pot ajuta sa treci peste. Sper ca te-am ajutat.Bafta!
Offf mai stiu te inteleg perfect chiar daca eu sunt baiat si tu esti fata asta nu este o scuza incearca sa gandesti tu singura ca poate ai facut alegerea buna ca te-ai despartit de el pentru ca tea ranit stim cu toti ca sentimentele dor cel mai tare e ca si cum 1.000 de cutite intra in corpul tau.
Incearca sa nu iti mai faci rau singura sa nu mai dai de el sa nu mai mergi in locurile care mergeai cand erai cu el
sa faci alte lucruri noi alti prieteni noi.
practic schimbati stilul de viata incearca sa fi cu totul alta fata.
Stiu ca iti este foarte greu sa fi cu alt baiat pentru ca tot ti sau il iubesti pe fostul dar asculta poate ca e mai bine asa te-a facut sa suferi tea ranit nu e bine asa...
Esti prea tanara si probabil o fata cuminte si frumoasa vei gasi imedait acel suflet pereche al tau care sati demonstreze cu adevarat ca esti speciala mai ai si tu unpic rabdare mai citeste si tu o carte sau uitate la o telenovela fa ceva in asa fel incat sa uiti de fostul bye
Buna desi sunt baiat, stiu cum e sentimentul ala de iti bate inima tare , sincer e greu e sa uiti pe cineva care ai pus suflet mult eu am avut o relatie de 2 ani si mi-a trebuit 1 an ca sa uit tot.
Cea mai simpla solutie e sa te gandesti la raul pe care ti la facut minciuni, etc
Asa ti se face "scarba" cum se zice si usor usor uiti.
Deci nu uita cum vine sentimentul ala de regret te gandesti la raul pe care ti la facut.
:* ai grija de tine
E trist ceea ce traiesti, dar asa e viata, unii pleaca alti vin... Nu trebuie sa-ti impui tu sa-l uiti, pentru ca, in ritmul asta nu o sa-l uiti niciodata. Cu ajutorul timpului, o sa vezi ca nu o sa te mai gandesti la el asa des, dar sa stii ca si eu am avut relatii frumoase, relatii mai putin frumoase, dar nu trebuie sa le uitam, fac parte din trecutul nostru, nu putem sa avem numai amintiri frumoase. Sarbatori fericite draga mea, sper sa gasesti pe cineva care sa te iubeasca. :*