Nu-ti fie teama, daca esti timida nu ajungi nicaieri.
Fii indrazneata, vorbeste cu el, vezi si tu ce ii place.
Vorbeste despre muzica, filme, emisiuni, carti etc. - gasesti multe subiecte de discutie.
Si la partea cu sarutul - e de ajuns sa te uiti in ochii lui si sa te apropii de el, isi va da seama ce vrei si... gata, esti fericita.
Daca esti timida mergi cu el intr-un loc unde sa fiti doar voi, nu cu toti prietenii acolo.
Fii cat mai curajoasa, o sa pierzi cu timiditatea asta, crede-ma.
Bafta!
Pacat ca nu ai zis ce varste aveti :d eu zic sa mai astepti putin. sa vedeti cum merg lucrurile. :d aventual iesiti in oras. si cand sunteti mai multi jucati ceva gen adv si prov [ stii la ce prov ma refer ] sau delta x. sper ca te-am ajutat
Mai intai trebuie sa te apropii un pic de el si dupa aceea vine si sarutul. Daca ai fi mentionat ce varste aveti mi-ar fi fost mai usor sa iti dau un sfat.
Am 15 ani scuze ca am uitat sa mentionez! SynSkellington Ms sper sa mearga ce mi-ai spus thu
Nu trebuie sa fi timida, cu asta nu rezolvi nimic. Vorbeste cu el deschis si fa-te simpatica in fata lui.De exemplu, daca lui ii place o trupa care tu nu o suporti prefa-te ca iti place si tie.Sau copiaza-i diferite ticuri,o sa te faci placuta in fata lui (de exemplu,daca el face tot timpul cu ochiul,imita-l,doar putin!). Subiecte de vorba sunt gramada, deci aveti despre ce discuta(filme, muzica, scoala, formatii etc.)! La partea cu sarutul...pur si simplu apropia-te de el un pic si uita-te in ochii lui.Isi va da seama ca vrei sa-l saruti, iar el va actiona. Daca nu, ia-l de gat si incearca tu sa-l saruti, dar delicat.
Te rog, dupa ce vi, da-mi un mesaj privat ca sa imi spui cum a decurs intalnirea! Succes!
Anonima17191 întreabă: