| honey_1418 a întrebat:

Buna fetelor, am o problema vreau sa merg la piscina si sunt pe stop e prima zi cand mi-a vanit asa ca nu imi curge mult afara sunt 37 de garade si trebuie sa merg. Ce sa fac? va rog spuneti-mi [-o<

Răspuns Câştigător
| Allexandraaa a răspuns:

Foloseste un O.B. Daca nu poti sau nu vrei foloseste un tampon si lipeste aripioarele dedesuptul lui. Abia apoi aseaza-l pe slip. Nu intra in apa si ferestete de soare. Inceearca sa stai la umbla cat mai mult. Daca stai prea mult la soare poate sa-ti curga mai tare. Succes :*.

6 răspunsuri:
| answer a răspuns:

Buna!
Nu prea ai ce sa faci! Sa nu urmezi sfatul cu O.B.-ul, pentru ca te vei deflora (asta daca nu cumva s-a intamplat deja - daca nu mai esti virgina, foloseste O.B.-ul -absorbant intern)! Cu siguranta vei primi acest sfat, dar nu il lua in considerare! Asteapta mai bine pana iti trece si vor mai fii ocazii sa mergi! Intreab-o pe mama ta si iti va spune acelasi lucru!
Ai grija!

| andrada a răspuns:

Buna!
Poti sa-ti cumperi OB-uri. Se baga inauntru si n-are nimic. Si eu am fost intr-o zi cu mama la piscina si ea era pe stop asa ca si-a luat OB si nu i-a curs deloc.
Bafta!

| Laviy a răspuns:

Iati OB-uriwinking Si nu sta mult in apa.

| Allexandraaa a răspuns:

Umbra * [ greseala mea blushing ]

| Prăjiturică_5703 a răspuns:

Foloseste un obhee hee

| Gabytsuu a răspuns:

Pai nu prea ai ce sa faci.hee hee nu intri in apahee hee) asta ehee hee norocu taulaughing