Posibil sa fie o mica raceala, daca vei mai avea dureri consulta un ginecolog si pana atunci cumpara ti ceai,, coada calului,, sau coada soricelului si bea 2-3 cani pe zi, de preferinta fara zahar si macar odata pe zi fa-ti bai din sezut timp, si eu am avut astfel de probleme si dupa ce timp de 3 saptamani am consumat ceaiul respectiv, pot spune ca nu mai am nimic
Si mie mi se intampla astfel de lucruri foarte des,sunt niste dureri ingrozitoare nu poti sta nici in picioare, nici sa mergi, nici nimic, mie mi se intampla astfel de lucruri inainte sa imi vina menstruatia si in timpul cand imi vine, cel mai bine ar fi sa te duci la un medic sa nu ti se agraveze situatia.Multa sanatate!
Pai. mai intai esti sigura k a fost ovarul? aici mai e o problema. daca e in zona ovarului drept poate fi si ovarul dar poate fi si APENTICITA. aici nu e de stat... parerea mea e sa te duci la un medic. si sa imi spui si mie daca a fost ovararul sau apendicita. sper ca ti-am fost de folos. FUNDA?
Am patit si eu acelasi lucu dar doctorul nu prea m-a ajutat.Eu personal cred ca era o mica raceala la ovare sau poate fiindca era inainte de menstruatie.
Buna! Si eu am tot 14 ani si de curand am fost la un control. Am facut o radiografie a ovarelor si mi s-a spus ca pe ovarul drept am mici chisturi, dar am inteles ca se rezolva daca iau anumite pastile. Cred ca ar trebui sa te duci la un doctor.