Lasand la o parte faptul ca mi se pare de-a dreptul penibil sa vrei s-o aduci sa locuiasca cu tine si iubitul tau...de ce vrei s-o ajuti si cu un seriviciu? este cumva o leguma? incompetenta si incapabila? tie iti merge cumva prea bine de esti atat de altruista? nu ca altruismul ar fi un lucru rau, dar tu il orientezi gresit. mai bine concentreaza-te pe persoana ta astfel incat sa iti fie tie bine si iubitului tau si las-o pe fosta iubita sa se descurce singura. si stii de ce? oamenii cel mai adesea sunt foarte-foarte nerecunoscatori. si nu cred ca ai vrea sa te trezesti intr-o buna zi ca tipa, in loc sa-ti multumeasca pentru faptul ca ai ajutat-o, iti sufla iubitul. mai ales daca spui ca el inca tine la ea. asa ca de ce sa te complici? de ce sa-ti pui in pericol relatia? las-o in pace si departeaza-te de ea. e pentru binele tau si al relatiei tale.
Buna. te sfatuiesc sa incerci sa o ajuti altfel nu sa o lasi sa locuiasca cu voi.Aceasta poate retrezi sentimentele in iubitul tau si d fapt tu vrand sa faci un bine iti pierzi iubitul.Cauta sa o duci in alta parte sa locuiasca daca neaparat vrei sa o ajuti caci nu se stie niciodata chiar daca prietenul tau te asigura ca nu o iubeste ar trebui sa ti fie destul ca a spus "inca tin la ea".
As ajuta-o cu serviciul dar nu as fii de acord sa stea in casa cu mine si cu iubitul meu.nu te risca. s-ar putea sa ai de suferit.
Mie mi se pare aiurea sa o aduci la voi in casa din moment ce sti ca iubitul tau inca mai tine la ea
linarkfts întreabă: