| olegmarinaa a întrebat:

Buna fetelor. am si eu o intrebare. ceati face voi in locul meu daca. vreau sa ajut peo fata care a fost acum 2 ani in urma iubita lui iubitul meu in prezent, vreau s-o ajut cu un servici si sa vie sa locuiasca cu mine si cu iubitul meu. voi ce ati face ati ajutao, stiu ca iubitul meu ink tine la ea, dar nu o iubeste asa mi-a zis el... dati-mi un raspuns sincer si rapid mersi mult

Răspuns Câştigător
| Crisu_7532 a răspuns:

Lasand la o parte faptul ca mi se pare de-a dreptul penibil sa vrei s-o aduci sa locuiasca cu tine si iubitul tau...de ce vrei s-o ajuti si cu un seriviciu? este cumva o leguma? incompetenta si incapabila? tie iti merge cumva prea bine de esti atat de altruista? nu ca altruismul ar fi un lucru rau, dar tu il orientezi gresit. mai bine concentreaza-te pe persoana ta astfel incat sa iti fie tie bine si iubitului tau si las-o pe fosta iubita sa se descurce singura. si stii de ce? oamenii cel mai adesea sunt foarte-foarte nerecunoscatori. si nu cred ca ai vrea sa te trezesti intr-o buna zi ca tipa, in loc sa-ti multumeasca pentru faptul ca ai ajutat-o, iti sufla iubitul. mai ales daca spui ca el inca tine la ea. asa ca de ce sa te complici? de ce sa-ti pui in pericol relatia? las-o in pace si departeaza-te de ea. e pentru binele tau si al relatiei tale.

4 răspunsuri:
| Annye_2425 a răspuns:

Buna. te sfatuiesc sa incerci sa o ajuti altfel nu sa o lasi sa locuiasca cu voi.Aceasta poate retrezi sentimentele in iubitul tau si d fapt tu vrand sa faci un bine iti pierzi iubitul.Cauta sa o duci in alta parte sa locuiasca daca neaparat vrei sa o ajuti caci nu se stie niciodata chiar daca prietenul tau te asigura ca nu o iubeste ar trebui sa ti fie destul ca a spus "inca tin la ea".

| GeOrGiAnNA20 a răspuns:

As ajuta-o cu serviciul dar nu as fii de acord sa stea in casa cu mine si cu iubitul meu.nu te risca. s-ar putea sa ai de suferit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haha vrei sa iti bagi dusmanul in casa?laughing

| princess87 a răspuns:

Mie mi se pare aiurea sa o aduci la voi in casa din moment ce sti ca iubitul tau inca mai tine la ea