anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna fetelor am si eu o intrebare.de fapt iubitul meu m-a pus sa va intreb deoarece nu ia ajuns doar raspunsul meu, deci:voua va plac baieti inalti, dar pana la ce inaltime(maxim)? Daca are 1.93?(cam asa m-a pus sa-ntreb). eu sincer, i-am zis ca e ok, dar vrea mai multe opini.Multumesc anticipat.

6 răspunsuri:
| justmeesb a răspuns:

E intr-adevar inalt. daca tie iti place de el atunci sa stea linistit, mie personal nu mi-ar place un partener asa inalt, fiind mai micuta de inaltime si aleg pe cineva de la inaltimea mea in sus dar pana la 1, 80.

| zuzu a răspuns:

Uff`; xx
ador baietii inaltsi; x
imi inspta mai multa sigurantsabig grin
eu am 1. 75 xD
si. da. chiar imipca baietii mai amri. adica mai inaltsi ca minelove struck:X

| elenaA_9063 a răspuns:

Cei mai atractivi barbati sunt cei inalti. La mine cel putin nu exista limita maxima, de la 1, 85 m in sus e perfect, asta ca sa pot purta si eu pantofi cu toc. laughing

| Mike_7143 a răspuns:

"ia ajuns" se scrie "i-a ajuns", adica pronumele "lui" + vb. "a ajunge". Dupa ce inveti gramatica limbii romane, vino (si nu "vin-o" cum ai crede tu ca se scrie) cu intrebari, altfel ne pierdem timpul sa intelegem ce vrei de fapt.

| Anahiteamo a răspuns:

E super! Sunt moarta dupa baietii inalti. Imi plac mult.
Simt ca ma protejeaza si sunt draguti multi dintre ei.
William Levy are 1. 83 si e super dragut :X
si baiatu de care imi place mie are 1. 90 desi eu sunt mica de inaltime eu il plac.

| LoVe_6598 a răspuns:

Baieti inalti sunt super! sunt cei mai frumosi!
De la hai sa zicem 1. 80 in sus.
De exemplu :Ciprian Tatarusanu :X:X are 1. 93 - 1. 94 dar vreau sa zic ca e f f f f f f dragut!
fundita?