| andreea_9982 a întrebat:

Buna fetelor.am si eu o intrebare.Luna trecuta am luat pastila de a2a zii iar luna asta mi-a intarziat menstruatia 10 zile dar a venit.In aceiasi zii in care mi-a trecut am facut-o cu prietenul meu.Credeti ca pot ramane insarcinata? Va rog sa-mi raspundeti urgeeeentsad. multumesc:*

3 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

Nici nu ma mai obosesc sa fiu calma pentru tine, esti total imbecila.
Probabil ai luat pilula de capul tau, fara sa mergi la medic, din moment ce ti-a intarziat menstruatia 10 zile. Dupa ce treci prin panica faptului ca ai putea ramane insarcinata, mai faci sex neprotejat...Ca sa te asiguri ca ramai,sau cum?!
Da,exista riscul sa ramai insarcinata, tot timpul exista riscul asta, de aia trebuie sa te protejezi.Acum,logic,mai bagi inca o data pilula de a doua zi in tine, cu toate ca poate fi folosita dupa minim 6 luni de la ultima folosire, dar lasa asa.

| XxY_5456 a răspuns:

Exista o sansa (mica) sa ramai in sarcinata chair daca ti-a venit menstruatia. In principiu s-ar putea sa fie vorba de dereglare hormonala (datorita pastilei).si de aia ti-a intarziat. (si ar trebui sa fie ceva mai inchis la culoare decat de obicei). Urmareste indeaproape fenomenul si eventual fa si un test peste 1 saptamana, doua! SI CEL MAI IMPORTANT: protejeaza-te de acum inainte!

| cryssu0896 a răspuns:

Nu cred, probabil a intarziat datorita pastilutei ca este foarte puternica.