| Andrey_7532 a întrebat:

Buna fetelor.Am si eu o intrebare pentru voi. V-ar placea sa stati cu un baiat mai plinut? Si care dupa parerea celorlalti nu arata rau?

12 răspunsuri:
| dedesh a răspuns:

Nu conteaza asa mult parerea celorlalti, conteaza sentimentele persoanei iubite. ce daca celalalt nu e perfect? oricum nimeni nu e perfect.atata timp cat ti la o persoana, o iubesti asa cum este ea, cu defecte si calitati.fiecare e deosebit in felul lui.asa ca.de ce nu? si mai slabut, si mai plinut, si mai frumos, si mai urat.etchappy

asta e parerea mea, ca nu conteaza asa mult felul cum arati.persoana iubita te va placea exact asa cum esti(asta daca chiar tine la tine)oricum multa bafta!

te pup!

| GdX a răspuns:

Tu nu ai vazut pe strada ca pana si cei mai burtosi au cele mai tari fete? Nu inteleg de ce dar asa e. Deci care e problema?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dc sa nu stai cu el daca tie iti place de el? nimeni nu e perfect. poate sa fie oricum dar ceea ce conteaza e sa iti placa tie de el asa cum e mai ales daca si cei din jurul lui il plac ca ai zis ca dupa parerea celorlalti nu arata rau. ar trebui sa nu te mai iei dupa unii si altii ca poate nu iti vor chiar binele(invidie, ciuda) atata timp cat nu iti sunt chiar prieteni. daca tie iti place dc sa nu stai?

| crysty08 a răspuns:

Frate las-o dracu de mancare asa eram si eu lasa painea lasa mesele dupa ora 6 si apukate sala si apoi sa vezi ce misto va fiwinking

| Fetita a răspuns:

Pai aspectul fizic nu are prea multa importanta dar am avut si eu un prieten mai plinut care mi-a fost foarte dragtongue

| shtephie a răspuns:

Dc nu?
Mie numi plac slabanogii. Imi plac baieti bine facuti, nu f grasi, putin mai solizi, puterniciwinking

| Zenithf a răspuns:

Fetele altfel judeca decat baietii. Sunt o parte care se dau in vant dupa baietii plini de muschi, sau dupa baietii cu multi CP sau $$, dar marea majoritate a fetelor au niste criterii mai sanatoase in alegerea partenerului.
Adica: sa se ingirjeasca, sa aiba tinuta, sa nu fie nici piele si os, dar nici borcanu' cu untura, sa vorbeasca si sa se poarte cuvincios, sa nu loveasca animalele. Apoi conteaza ca sa se placa si sa se inteleaga cu persoana aleasa.

| ClaraZ a răspuns:

Da! Nu conteaza aspectul fizic, doar sa te aprecieze si sa te simti bine langa elwinking.

| Denisa a răspuns:

Da! Ador baietii mai plinuti. Nu vreau scobitori langa mine.

| Fetita a răspuns:

Eu ador animalele si nu as putea placea un baiat care isi bate joc de eltongue

| julieta a răspuns:

Crezi a eu stau cu cineva in functie de parerea celor din jurul meu?! important e sa-mi placa mie, iar restul numai conteaza.nimeni nu e perfect si nici nu va fi vreodata, si cel frumos de pica are defectele lui asa ca, traieste-ti viata alaturi de persoana pe care o placi indiferent de ce zic altii

| aangelia a răspuns:

Nu ma intereseaza ce vorbesc altii... important e daca imi place mi e si nimic mai mult.
Dar nu mi-ar placea unu baiat gras. happy