Nu. nu este in regula sa ai ciclu o data la 2 luni. schimba doctorul!
cat de mare era chistul de l-au tratat cu antibiotice?
vb serios, schimba medicul si mergi si la un endocrinolog.
Avea 9 mm nu era foarte mare aveam si un stafilococ nu mai retin exact cum se numea ...ati trecut prin asa ceva? sau ati avut ceva de genul? tin sa specific ca nici nu ma protejez si normal ar trebui sa raman insarcinata dar in 2 ani de zile nu am avut nicio problema (nu imi doresc copii) nu stiu am mers am facut si ecografie genitala dar a zis ca este normal si luam si anticonceptionale jesmine dar m.am ingrasat chiar daca menstruatia imi venea la 28 de zile mersi pentru raspuns
Stafilococul auriu?
9 mm? esti sigura? astea mici de obicei se reabsob singure, sau putea fi chiar vreun folicul. la chisturile peste 3 cm se da tratament cu antibiotic. dar banuiesc ca ti-a dat asa pentru ca ai refuzat anticonceptionalele. daca vrei sa-ti revii si sa nu iei anticonceptionale e mai complicat, adreseaza te unui endocrinolog si schimba ginecologul. normal ca n-ai ramas insarcinata, ai o problema la ovare, altfel iti venea ciclu lunar, totusi protejeaza-te pentru ca nu ti de unde sare iepurele.
si mai fa o lama sa vezi daca ti-a trecut problema si nu mai ai nimic.
Da atat avea nu am facut tratament cu antibiotice pentru ca asa a vrut medicul meu sa stau internata...da cred ca ai dreptate si ca solutia este sa ma mai consult si cu alti medici mersi :*