Cel mai bine e sa astepti sa ii treaca "dragostea" asta fata de prietena ta, fi alaturii ajutal sa uite, asa o sa te considere mai mult decat o prietena! spune-i ce are pe suflet poate sa iti spuna tie, si atunci cand o sa fie pregatit, atunci vorbeste cu el de sentimentele tale, o sa fie totul bine, te asigur ! sper ca ti-am fost de folos, o seara buna in continuare !
Si intr-un final o sa te palca pe tine... tot o sa fii a doua alegere! mai devreme sau mai tarziu o sa te deranjeze asta!
daca eram eu, nici n-o obs pe prietena ta... esti din Bucuresti?
Stii si tu inimii nu ii poti porunci . Poate e ceva pe moment si o sa iti treaca si desigur si lui . Am patit si eu dar m-am resemnat la mine era mai grav el avea prietena . Dar pana la urma baieti sunt la toate colturile sigur incurand o sa ti se para altul mai interesant si o sa iti placa. Peace
Daca mai ai nevoie de ceva imi poti da un mesaj in privat si te ajut cu cea mai mare placere
Pai el stie ca tu il placi? daca ar stii si poate daca i-ai explica situatia ar intelege cat de mult tii la el. dovedestei ca esti prietena adevarata asa incepe totul.succes
Crysyone : da stie :-s de la amicul sau!
Nu sunt din Bucuresti! Sunt Din Buzau! :*
Mutubal întreabă: