| GabiGabriella123 a întrebat:

Buna fetelor, am si o intrebare..Am facut dragoste cu prietenul meu si a ejaculat in mine cu o zi inainte de ciclu, si 7 zile dupa ciclu.A ejaculat in vagin aceste 7 zile cate 2, 3 sau chiar 4 ori pe seara.Este vreo sansa sa fi ramas insarcinata? Noi chiar ne dorim acest lucru! Fundita.

Răspuns Câştigător
| Emilian65 a răspuns:

Daca va doriti un bebe, sa va fie de bine, sa aveti parte de un bebe fumos si sanatos. Daca ati facut sex asa cum ai zis tu este posibil sa fi rmas gravida.

| GabiGabriella123 explică (pentru Emilian65):

Multumesc,mai incurajat putin!

12 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

NU, In nici un caz nu poti ramane gravida deoarece ati facut sex in afara perioadei fertile, in zilele in care posibilitatea de a se forma o sarcina este teoretic egala cu 0 (zero) sau altfel spus IMPOSIBILA. Zilele cu cea mai mare sansa de a ramane insarcinata sunt cele din perioada de mijloc a ciclului menstrual, adica zilele situate intre ziua a 10-a si a 20-a numarate din prima zi de menstruatie. Multa sanatate si spor la lucru deoarece se pare ca in acest moment esti in perioada fertila.

| sofisis a răspuns:

Uhm...cred ca esti informata putin pe dos.
In perioada sangerarii sansele sunt minime rau de tot sa ramai insarcinata. De la prima zi a sangerarii, daca ai ciclu regulat, se presupune ca 14 zile poti face sex FARA SA RAMAI GRAVIDA. Bineinteles ca exista foarte rar organisme care merg ceas si de aici multe sarcini surpriza. Dar nu e indicat sa incerci sa ramai insarcinata cand esti pe stop...

| corbulalbrosu a răspuns (pentru sofisis):

Se pare ca tu nu ai nici cea mai vaga idee in privinta momentului propice procreerii, din moment ce afirmi o asemenea imbecilitate :" De la prima zi a sangerarii, daca ai ciclu regulat, se presupune ca 14 zile poti face sex FARA SA RAMAI GRAVIDA" rolling on the floor Cum sa nu te corectez cand debitezi incontinuu doar enormitati pe banda rulanta.

| sofisis a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Dar abtine-te, te rog frumos. Si nu pricep ceva...nu urli tu sus si tare mereu ca abia in a 14 a zi are loc ovulatia si bla bla? Si ca pana atunci poti sa tii-o tragi in draci ca nu se intampla nimic? Si ca ramai insarcinata DOAR in zilele alea 2-3 (cate naiba concepe creierul tau) in care esti fertila si ca in rest esti stearpa ca desertul sahara? Acum vad ca ti-ai schimbat IAR abordarea, acum sunt 10 zile si se incepe cu ziua a 10-a. Nu vezi ca nici tu nu stii de capul tau?
Ceea ce am zis eu e cam fix ce zici tu mereu.Cu alte cuvinte se demonstreaza ca tu de fapt ai ceva personal la adresa mea, nu ca ar fi raspunsurile mele incorecte.
Si tin sa te anunt ca iar citesti pe diagonala si te rog sa dai atentie la detalii (desi esti barbat si se stie ca barbatii au creier mai ingust) fii si tu atent la cuvinte precum teoretic, se presupune, etc.
Eu stiu ca iti fac viata mai frumoasa dar deja devine penibil, serios.
Nu simt nevoia sa fiu corectata de tine si nu vad de ce inisisti atata. Repet, incep sa cred ca iti formezi vreo pasiune la adresa mea, tu ala matur si trecut printr-un divort deja, care mai e si medic sau ma rog, are studii in domeniu.
Si tin sa iti mai spun ceva: sunt femeie, nu fata asa ca as aprecia sa nu ma mai tratezi de parca ai fi tata. Nu duc lipsa de informatii deloc si deja devine frustrant sa te rog sa ma lasi in pace. Chiar atat de greu iti e sa consideri ca nu exista?
Si te rog frumos, daca poti, nu mai fi badaran. Nu prea se incaderaza la experienta aia a ta vasta de viata si nici la nivelul studiilor pe care pretinzi ca le ai.

"" Perioada cea mai fertila fiind cu 5 zile inainte de ovulatie si 2 zile dupa ovulatie. Cele 5 zile inainte de ovulatie sunt datorate duratei de supravietuire a spermatozoizilor, iar cele 2 zile de dupa ovulatie sunt datorate perioadei in care ovulul poate fi fecundat. Cu alte cuvinte, daca cu 5-4-3-2-sau-1 zile inainte de ovulatie are loc un act sexual cu eliberare de spermatozoizi in vagin, acestia pot supravietui pana are loc ovulatia pentru a fecunda ovulul. La fel, daca dupa 1-sau-2 zile de la ovulatie are loc un act sexual cu eliberare de spermatozoizi in vagin, acestia pot fecunda ovulul care tocmai a fost eliberat de foliculul ovarian maturat."" Afirmatia apartine unui medic Laurentiu Craciunas

Medic ginecolog

Absolvent al Facultatii de medicina din Cluj, in prezent stagiar al Royal College of Obstetricians and Gynaecologists (RCOG) in Anglia, fascinat de sarcina incipienta si interactiunea embrion-endometru. Poate ca te va lamuri acest material chiar daca nu este scris de o FEMEIE "atotstiutoare". Citeste si incearca sa intelegi/pricepi. http://www.contraboli.ro/ciclul-menstrual-si-ovulatia-pe-intelesul-tuturor/

Ti-am mai spus, nu ma intereseaza articolele de pe net. Absolut deloc.
Eu toate informatiile pe care le-am cules, le am de la oameni palpabili cu care am stat fata in fata. Ce spune X si Y pe net e la fel de adevarat cum sunt eu astronaut. Si nu, nu sunt. Ca sa fie clar.

Abia acum am inteles cat de serioase si credibile sunt sursele tale de informare, moasa Safta si baba Rada. Din moment ce acei oameni "palpabili" sunt mai "invatati" decat medicii care sub semnatura posteaza referate si materiale educative, nici nu mai are rost sa discutam in continuare. rolling on the floor

A dat Domnu? Ai ajuns si tu la concluzia mea, ca nu are nici un rost sa comunicam?
Hai sa ai o viata frumoasa.
Adios!

| sofisis a răspuns:

Mai mult decat ce zici tu mereu si anume ca aproape niciodata nu poti ramane gravida?
Tipic! Nu stiu ce anume m-a facut sa apelez la sinapsele din capul tau sa incerc sa te fac sa gandesti cat de cat. My bad!
Si inca ceva, tu, ca un om experimentat ce te declari, ar trebui sa poti sa privesti un subiect in ansamblu si sa vezi diferentele intre toate raspunsurile mele. Aceste diferente se bazeaza atat pe persoana cu care discut cat si pe problema in sine.
Daca vorbesc cu o pustoaica de 14 ani, intotdeauna ii voi spune ca riscurile de sarcina sunt permanente. In cazul de fata insa stateam de vorba cu cineva care vrea un copil si care face sex neprotejat doar cand e pe stop. Chiar nu esti capabil sa vezi absolut nici o diferenta.

Nu poti intelege ca nu am nicio treaba cu tine personal? Corectez doar greselile flagrante fiindca esti complet pe dinafara mecanismelor hormonale care se produc in organismul femeii. Eu intotdeauna mi-am argumentat medical si/sau stiintific orice afirmatie in comparatie cu parererile tale personale care din pacate in general sunt gresite. Argumenteaza-ti afirmatiile daca poti, altfel nu au nicio valoare. Faptul ca esti femeie nu-ti da dreptul sa prezinti afirmatii eronate uneori de-a dreptul imbecile.

Nu, nu ai argumentat nimic. Mereu imi dai link-uri catre articole pe care nu am nici timp, nici interes sa le citesc.
Si ba da, ai ceva personal cu mine. Nimeni pana acum vad ca nu te aprinde si cu nimeni nu esti atat de badaran si atat de constat cum esti cu mine. Deja de vreo 6 luni ma tot urmaresti si te doare de tot ce spun eu.
Sa presupunem ca ce crezi sau zici tu despre mine e real si ca eu sunt pe dinafara. Daca eu vreau sa raman asa, pe dinafara, cu ce drept ma obligi tu sa nu mai fiu. Vrei sa ma fortezi sa cedez in fata sau cum? N-ai sa vezi...din simplul fapt ca nu ai dreptate. Oricat ai citi pe net, tot stiu mai multe decat tine. Unele pentru ca le-am trait, altele pentru ca le-au trait altii, pentru ca m-am informat la persoane avizate (NU PE NET) etc.
Eu zic sa recunosti ca te bagi in seama cu mine pentru ca ai o satisfactie bolnava in a te certa cu mine si gata. E mai simplu asa decat sa incerci mereu sa ma aduci la stadiul la care sa uit ca sunt bine crescuta si sa te jignesc. Desi uneori mi-o usurezi tare mult, dat fiind faptul ca pentru un barbat versat esti destul de pueril in abordarea unei persoane si a unei probleme.
Si inca ceva, ai undeva spre 40 de ani din cate spui. La varsta asta ar trebui sa ai ceva tehnica in a incerca sa demonstrezi cuiva un punct de vedere. Zic si eu...